![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 5 Thanked 41 Times in 34 Posts
Üye No: 43456
İtibar Gücü: 1698
Rep Puanı : 4181
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aldanma
Sen takvimlere aldanma Aylardan sen yoksun mesela Seni özledim haftasında Günlerden nerdesin? Saat sana 5 var Üzgün hüzünlü bir kentteyim Cömert ellerini tuttuğum sımsıkı İstanbul’da… Dayanamaz ağlar biliyorum diyorum kendi kendime Sokaklar ıslanır, yer gök kararır, denizler kabarır İstanbul dayanamaz biliyorum.. Seni sormasıyla başlıyor her şey: O nerede? Yutkunuyorum boğazıma kocaman bir şey düğümleniyor “O” diyorum: bağırabildiğim kadar kısık bir sesle Bir papirüsü sirkeye atar gibi hissederek O gitti…diye fısıldıyorum Korkuyorum, gözlerimi kapatıyorum Fırtınalar kopacak, yer gök sallanacak, denizler kabaracak.. Ama olmuyor İstanbul karşımda kıpırtısız duruyor Derin bir iç çekiş gibi Boğazdan bir sıcak meltem esiyor, yüzümü yalayarak geçiyor yanımdan Bir celladın darağacını gösterip hadi demesi gibi O cömert elleri bırakmak istemiyorum hiç ama Kum taneleri gibi dağılıp karışıyor rüzgara Ağır çekim bir korku kaplıyor içimi Güneş usul usul batıyor Süleymaniye’nin ışıkları yanmıyor ilk defa Halicin etekleri kurumuş aniden Ve galata köprüsü ağlıyor zangır zangır titreyerek Her şey küçülüyor git gide Nice aşklar, nice krallar, nice savaşlar gören İstanbul Aldandığın takvimlere inat Saat seni beş geçe yavaş yavaş ölüyor Sen.. Bana aldanma..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Öyle sakin durduğuma aldanma! | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-04-2008 10:58 AM |
Gül yüzüne bakıp aldanma | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-15-2008 05:06 PM |
Aldanma Cahİlİn Kuru Lafina | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 06:04 PM |