![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ömrüm boyunca bu kadar
Çile ve sıkıntı çekmedim; Ellerim ayaklarım bağlıydı bazen Ama burdaki gibi tüm bedenim, Yaşlanıp yıpranan ruhumla tutuklu olmadı. Mecburi mekanda va zamanda Aldığım ilaçlar bedenimi yıpratıyor Yavaş yavaş yıkıyor beni. Bu da çekilmez acılar çekmeme sebep oluyor! Beynim durmuşçasına bomboş ademlikler içinde İlaçların esaretinde virane bedenimle. Beynim maziye takılıyor ve anlıyorum ki Burda dostsuzum!.. Bir ses bile olmuyorlar olamıyorlar ıraktaki dostlarım... Yapayalnızım bir sese hasret kalarak. Dostsuzum dostsuzum... Neredesiniz konuşacak Birinize ihtiyacım varken Şu kafesten Çıkamazsam kimse ağlamasın Çünkü ben ağlıyorum Issız yanlız *******de Esen karadenizdeki yelle Karaya vuran denizin dalgalarıyla Dostsuzum ademlik içinde Limanına sığınacak biri yok Oturup dertleşeceğim biri yok Ruhumu okşayacak bir ses yok beni bu halden kurtaracak biri yok Kötü biriyim galiba sevilmeyen biri Boşluklar içindeyim dostlar neredesiniz demiyorum Zira ... Günüm var burda çileli Siz bana gelmediniz Gelebilirsem ben geleceğim Bugünkü sıkıntım ezelidir anlık değil Bu anlar son damlasıdır ömrümün labirentli sokakalarında yaşananların... Sakın gelmeyin dostlar bir ses bile olmayın Ben sizi unutmaya başladım Beni unuttuğunuz gibi Bir gün adımı duyarsanız bir yağmur damlasının yere çarpışında Bilin ki ordayım kimsenin bilmediği Sevdam olan gökte ve ağlamaktayım kimse duymaz hıçkırıklarımı Kimse anlamaz Düşen damlaların benim gözyaşlarım olduğunu Herkesten uzakta ve yapayanlız beklemekteyim Şu zalim dünyanın sonunu Dostsuz değil o zaman dostlarım yanımda olacak o vakit.
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 1) (Ç)
Seni seviyorum O kadar çok seviyorum ki Her günüm sensiz her günüm inan ölümüm Sanki idam sehpası kurulmuş da Son anlarımı yaşıyor gibiyim Sana bu kadar çok tutulmamın sebebini anlayamadım Mantıklı olacak bir yanıt bulamıyorum Mantığım yetmiyor Düşünceleri duyguları okuyabilme yeteneğim de Körelmiş halde sevgin karşısında Aradaki farkları mesafeleri bilmeme rağmen Sana aldanıyorum galiba Gözlerim köreldi Ay ışığı gibi parlayan Baktığımda içimi eriten güzel ışıl ışıl gözlerinle Eriyip duruyorum seni görünce Sen galiba en son ve zor aşkım olacaksın Seni seviyorum Sana seni sevdiğimi haykırıyorum Dizelerimle seni çok seviyorum Canım benim canımı almaya aday güzel Seni sevdiğimi biliyorsun Düşüncelerin ve ben…. Koskoca bir muammayız galiba Ama sana şunu söyleyeyim Göründüğüm gibi değilim Tutucu değilim Sol kanadım yaralı soldayım Hayat beni çok çabuk büyüttü Yaşadıklarımı içimde sakladıklarımı İçimde saklı tutuğum çocuksu afacanı bir görsen Aldandığını görürsün Ama ne nafile Ben ademlikler içindeyim Ademlik aguş açmış Ah u zar gönlüme Sen bir kanarya olup konmuşsun kalbime Sabah akşam ötüp duruyorsun Benim seni sevdiğim yazdığım dizelerim gibi Sana haykırıyorum dizlerimle Seni seviyorum güzel gözlü Canan 2)(D) Sana inanamayacağın kadar çok bağlandım Sebebini bilmezsem de Galiba ilk kez sebepsiz bir şekilde aşık oluyorum Yaşadığım aşklara kıyasla Sen benim en zor sevdam olacak gibisin Belki de beni sona götürecek sevda Ölüp diriliyorum Bağrımda kor bir ateşsin Seni sevdiğimi yazdım Seni sevdiğimi haykırdım Binlerce insanın okuyacağı dizelerde Ama kılın bile kımıldamayacak Çünkü Yara benim Sevda benim Aşk benim Acılarım benim Mazide bıraktığım sol yanım benim Görünüşüme gizlenen itikat benim Her şeyim yaşadıklarım ölümlerden dönüşlerim Yıkılmadan ayakta duruşlarım Sevdalarım Her şeyim benim Aşk leylasıdır mecnun Aşk Aşk Aşk Kutsaldır Aşkın sağı solu olmaz Olsaydı sana tutulmazdı Kalbimin olmadığı sağ yanım Sen benim olmak istemezsin belki de Beni sevmiyorsun belki de Beni sevmiyorsun belki de Nefret bile ediyorsun belki de Benden Ama şunu bil ki seni sevdim SENİ SEVİYORUM GÜZEL KIZ.
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akrostiş
Çiğ tanesi seni seviyorum ve günlerdir kalbimi sevgin gözlerindeki ışıkla kuşatmış halde İçimde fırtınalar yaratıyorsun maziden esen tufanlarla yaşanılanlara inat direnerek Gerekli gereksiz davranışlarımın altında yatan tutarsızlık acılarımdandır sana açılmama engel Demeyesin ki seni sevmiyorum seni inanamayacağın kadar çok seviyorum sana aşığım Engeller var aslında sana açılmama seni sevdiğimi söylememe engel acılarım var Manidar olanlara inat seni seviyorum güzel gözlü yüzüne bakmaya bile kıyamadığım Derinliklerine bakmaktan korkuyorum gözlerinin bakamıyorum gözlerine Ellerim titriyor seni gördüğümde kalbim duruyor ve sana saatlerce Manidar olanlara inat bakmak istiyorum dalıp boğulmak istiyorum gözlerinin derinliklerinde İnanıyorum beni sevdiğine sen de beni seviyorsun ama bir engel var arada bir kalksa ve söyleyebilsem seni sevdiğimi Riayet edemiyorum hayata hayatın seni bana vereceğine hayata olan güvensizliğim Ayırıyor gözlerimi gözlerinden ay parçası kadar güzel seni çok seviyorum Yazdıklarımı okuyamayacaksın ama adın gizli dizelerime seni ölürcesine seviyorum Sana aşığım gel desem gelir misin SENİ ÇOK SEVİYORUM
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Al Canımı Çiğde
Seni inanamayacağın kadar çok seviyorum çiğde Gelsen ve bana sarılıp alsan ruhumdaki acıları Bedenimdeki ızdırapları Gözlerime saklanan gözyaşlarımı döksen Avuçlarıma Kanatsan dudaklarımı Ve sonra hançeri Çıkarıp Yarsan bağrımı Aylardır arzuladığım ölüme kavuştursan Beni İnan zoruma gitmez Ölümüm senin elinden olsun Gün geçtikçe sana olan bağlılığım Artıyor Bağrımı yakıyor *******i uyuyamıyorum Gündüzleri yaşama adapte olamıyorum İnan seni ölümüne seviyorum çiğde Gel ne olur Gel ne olur AL CANIMI ÇİĞDE Seni çok seviyorum
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Al Şu Canımı
Patladım sıkıldım bütün bu olumsuzluklardan Artık dayanacak katlanacak gücüm kalmadı Ey Yüce Yaradanım Sana sunduğum Canımı niye Almıyorsun Sana ruhumun sığmadığı Bedenimi sunuyorum Ne olur al bu canı Neden yaşıyorum Neden yaşatılıyorum Neden hayata bağlanıyorum Neden seviyorum Neden yine aşık oldum Yine Neden yeni bir şeyler öğrenmeye Zaman ayırıyorum Hiçbir şeyin anlamı yokken Her şey boş hiçbir şeyin anlamı yok Hayata bağlanmak istemiyorum Şu canımı ne olur al artık Şu canımı dayanamıyorum Acısız bir ölüm Olsun ne olur Yüce Yaradanım al şu canımı.
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Altın Harfli
Seni inanamayacağın kadar İnanılamayacak kısa zamanda ölümüne sevdim Seviyorum seni ömrümün son demi olsa da Acılarıma inat seni seviyorum Ben sana ulaşamıyorum sana ulaşmam imkansız Sana seni sevdiğimi söylemem imkansız Ama senin için bir adım kadar yakınım Gel aç kalbime vurulan kilidi *******i düşümde Gündüzleri kalbimde kor bir ateş gibisin Seni ve senli anları hayal ediyorum Yaşadığım ihanetlere inat seni seviyorum Senli anlara ulaşmak için günlerin saliselere dönüşmesini istiyorum Ama saliseler yıl oluyor hafta içleri mecburen gidilen mekanlarda Kalbim ruhum sensizliğe dayanamıyor Seni arzuluyor ruhum ve tüm benliğim sen yoksun ama Gel benim cesaretim yok Sana ulaşabileceğim bir yol yok Kalbimi sana adıyorum Ruhumu sana adıyorum güzel kız gel Artık dayanamıyorum zamanımız git gide bitiyor az kaldı Gel ne olur acılarımı dindir sevginle güzel ışıl ışıl gözlerinle Dingin ruhunla çocuksu bakışlarınla al beni acılarımın elinden Cesaretim yok tükenmiş biriyim hayat savaşında Gel ve beni sevginle dirilt Seni çok seviyorum paytahtlı güzel Sana aşığım sana aşığım Seni seviyorum.
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arkadaş
Şen şakrak birisin hayat sana kötü yüzünü göstermez En mutlu olunabilecek derecede mutlu ol Nice acıların yaşandığı şu koca dünyada İşte sana söyleyebileceğim en güzel temennilerin Zat-ı içimde yaşattığım sevdayı ilk bilen Adını gör yüzünde gülümseme eksik olmayan arkadaş.
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkımsın Son
Son aşkımsın Aşkların en güzeli Aşkların en tatlısı Aşkların en anlamlısı Aşkların en erişilmezi Aşkların en sevimlisi… Seni ve sana olan sevgimi anlatmaya Kelimelerim yetmezken Seni seviyoruma tüm varlığımı sığdırarak Tüm duygumu yükleyerek Haykırıyorum duymazsan da Seni çook seviyorum Seni çook seviyorum Seni çook seviyorum Diye haykırdığımı Seni çok seviyorum Ama sen Sen koskoca bir muammasın Yazdıklarımı İçimde yaşattığım sevgimi Sana olan bağlılığımı Sana olan radikal bağımlılığımı Sana olan esaretimi Bilmiyorsun Aşkım son aşkım Senin için ölüyorum Bir türlü yok edilemeyen Bedenimi sen yakacak gibisin Bağrımı yaktığın gibi Kalbimi sıkıştırıyorsun Yaralı kalbimi durduracak sevdan galiba Ne olur kurtar beni ölümüm senin elinden Olsun demek istemiyorum Seninle hayata bağlanmak istiyorum Sevginle yaşamak istiyorum Beni yalnızlığa sevginin esaretine Atarak beni öldürme Ölüyorum aşkından Anlamını bilemezsem de Sana bu kadar tutulmamın Aşkından ölüyorum Seni sevdiğimi yine haykırdım Kılın bile kıpırdamaz belki Ama şunu bilki Hayatında belki sana şiir yazan İlk kişiyim Sana seni sevdiğini binlerce insana Anlatan ilk kişiyim Sana gönlünün en ucra noktasına Sakladığı ab-ı hayatla yaşatıp ayakta tuttuğu Solmayan hiç ama hiç salmayan Ölümsüzlük gülünü uzatan ilk kişiyim Anlayacağın tüm varlığımı sana adıyorum Hayatta benim sonum olmanı Senin için ilk olmayı istiyorum Sen sessizliği seçiyorsun Sessiz oluşun beni öldürüyor Tüylerinin diken diken oluşu Davranışlarındaki anlam sözlerindeki çelişkiler Bana yakın olmaya çalışman İçinde yaşattığın fırtınalar Sen karmaşaları yaşıyorsun yanılmıyorsam İçinde fırtınalar kopuyor Bütün bunlara rağmen Sen ırak olmayı yine seçiyorsun Neden neden ıraksın be güzel Ay parçası neden ıraksın Bak yine bana şiir yazdırdın Anla ne olur artık seni ne kadar çok sevdiğimi Sana aşık olduğumu anla artık Beni öldürme ne olur beni öldürme Sensiz her an idam ediliyor gibiyim Seni çook seviyorum Bana bir yol göster Sen benim aşkımsın son Hayatımın sonuna sebep olma Seni kaybetmeye dayanamam Son aşkımsın Aşkların en güzeli Aşkların en tatlısı Aşkların en anlamlısı Aşkların en erişilmezi Aşkların en sevimlisi… Seni çok seviyorum………
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ay *******
Ay ******* sakladığım her şeyi O saf ışığıyla kaplayan ******* Yaşadığım yaşattığım acıları bilen sırdaşım Niçin gelmez oldunuz Niçin acılarıma ilaç olmuyorsunuz Niçin beni yalnız bıraktınız dostsuz ve sessiz bir şekilde Beni mahkum ettiniz sabahları olmayan gündüzlere Hep gündüz hayatım gündüze mahkum İçeride günleri sayarken patikalarda yolun karanlığında Yol alıyordum belimde silah palaskamda sarjörler Önümde denizin yüzündeki parıltılı Yakamozlarla seslenişiyle gelecek günlerin hayalini kurarak Yol alıyordum ve sabah oluyordu Memleketime baktığım yönden güneş doğuyordu Memleketim benden ıraktı ıraktaydı yalnızlığım acılarım Ayaklarımın altından akıp giden Denizin serin sularıyla Anımsıyordum orda olanları Bir gün daha bitti diye çeltik atıyordum Biten günün hayatımdan koca bir günü alıp Beni sona bir adım yaklaştırdığını bilmeden Cebimde taşıdığım ajandadaki takvime Çeltik atıyordum Günler zor geçiyordu Ellerimizde nasır kollarımızda yara bere Cebimizde birkaç lokma ekmek taşıyorduk Kaslarımızda günün yorgunluğu varken Kalbimizdeki sevgilerin ve bizi bekleyenlerin hasretleri Dayanacak güç veriyordu Şimdi ise dışarıdayım Günler hızlı geçiyor Artık takvime çeltik atmıyorum Burada güç verecek ne bir sevgi ne de bekleyenlerin verdiği güç var Yorgunum yoruldum ******* İnsanlara sözlere yapılanlara Tahammül edemiyorum Bu hayatın her yerde her zaman aynı olduğu Gerçeğiyle yine kenara çekilmiş durup İzliyorum sıkıla sıkıla bunala bunala Zamana ve gündüzlere mahkumum Dost ******* karanlığınızla beni örtün Kimse beni görmesin Kimse sesimi duymasın Kimse yakmasın kalbimi Kimse zulüm etmesin Kimse beni inciltmesin Kimse beni kırmasın Kimse üzerimden rant sağlamasın Kimse beni öldürmesin kahırdan sıkıntıdan Dost ******* karanlık ışıklarınızla beni örtün. Dostum deyip maske takanlara nispet edercesine Beni örtün *******.
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bağrımda Açan Gül
Bağrıma bir acı olup yerleştin Gözlerindeki anlamı Hareketlerindeki anlamları Biliyorum İçindeki fırtınaları okuyabiliyorum Yaşadığın içinde yaşattığın duygularını biliyorum Güzel gözlü kız Beni sevdiğini biliyorum Beni sevdiğini biliyorum Sana kalbimi ruhumu Tüm saf duygularımı Açmak isterdim Açamam bilmediğin acılarıma cefalarım Çilelerim var Hayatta kalmak istemediğimi bilmiyorsun Hayatta kalmak istemiyorum Yaşamak istememe sebeplerimi bilmiyorsun Seni zayıf ve güçsüz yanlarımın yaratacağı sıkıntılara sürüklemek İstemiyorum Yüzün kadar ruhun da mahsum Kalbin kadar gözlerinde güzel Seni tüm saflığınla ve güzelliklerinle Acılarıma çekmek istemiyorum Güzelim şunu da itiraf etmem gerekiyor Sana aşık oldum Seni seviyorum Tüm acılarımın yarattığı pusu biraz olsun azalttın Hayata biraz umutla bakmamı sağladın Yüzündeki güzel gülümse ruhuma uzun bir aradan sonra Huzuru yaşattı. Güzel kız seni seviyorum Ama hayata karşı olan güvensizliğim elimi bağlıyor Sana doğru uzatmama engel… Yakın bir zamanda defalarca ölümün kıyısından dönüşümün Yaraları henüz iyilşemedi sana doğru adım atmama engel Tüm yazdıklarım ve yazamadığım Acılarıma inat seni seviyorum Yüreğinle acılarıma ortak olabileceğine İnanıyorsan Beni hayatta tutmayı başarabileceğine inanıyorsan Kalbim sana açık Kırpıp durduğun gözlerindeki huzur verici ışığınla Vücudunda oluşan heyecanlarla Ruhundaki saflığınla Seni bekliyorum Bana bir adım atmanı bekliyorum Güzel kız seni acılara sürüklemekten korkuyorum Gel ve beni bu korkulardan kurtar Hayata bağlanmamı sağla Aşkınla güzel yüzünle Gel seni bekliyorum Seni inanamayacağın Kadar çok seviyorum. Kalbim sana açık Her zerre acıma inat Her kindar yaralarıma İnat seni seviyorum.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|