![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2286
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ödünç Hüzünler'den
Tütsülü bir koku gecenin kolların da mest olan yaradandan ödünç can bir kıyamet günü büyülü, bir o kadar sırtlan içerisin de vurgun hasretle açacak ölü beklentiler kendini yatacak rüyaya lakin cirit atacak kubuslar aşk kokan sonbahar da. Aşk daha çok kokacak ürpermiş sevdaya sarman beden de bekleyip gelmezsen yar öpecek özlem kendini yanağından çatacak başucu kırık dökük hayallere ve en çok yazgıların yakasına. Çökecek üstüme ödünç hüzünler ve ben tereddütsüz yokluğunun korkularına yatacağım... Sensizlik külleri olacak etrafım da yüreğimin bilekleri ölüme bağlı kalacak güneş altın da yanacak dertlerim ve ben yinede tereddütsüz tutulacağım işte oyum ben yaşamda ölen tuhaf yaralarla kaplı kadın. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Gözlerini bana ödünç versen | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-03-2008 03:53 PM |
Ödünç Hüzünler'den | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-07-2007 07:21 AM |
Ödünç Akşam Günceleri | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-07-2007 07:21 AM |