![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Teşekkür Etme: 30 Thanked 111 Times in 77 Posts
Üye No: 916
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 5544
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Gladio’dan Papa’ya gay komplosu
İtalya'da "derin devlet" altmışlı yıllarda komünistlere yakınlığı ile bilinen Papa 6. Paul’e komplo kurmuş. Haftalık "L’Espresso" dergisinin haberine göre, İtalyan Gladio’su komünistlere sempati duyan ve özellikle Amerikan yönetimi tarafından "Sakıncalı Papa" olarak kabul edilen 6. Paul’ü yıpratmak için eşcinsellik damgası vurarak şantaj yapmayı planlamış. 1964’te yine Gladio’nun İtalya’daki darbe girişimi ve İtalyan Gladio’su ile ilgili soruşturmayı yürüten Savcı Felice Casson’un tutanaklarında da yer alan komploya göre dönemin Genelkurmay başkan yardımcısı Orgeneral Giorgio Manes Papa’yı yıpratacak bir eylem için Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Giovanni De Lorenzo tarafından görevlendirilmiş. Ne var ki Manes esrarengiz bir şekilde ölünce plan uygulanamamış. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 16 Thanked 207 Times in 111 Posts
Üye No: 4920
İtibar Gücü: 2151
Rep Puanı : 45383
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() kanka atv haberde gösterdi gerçekden papa 2. paul gay mış bende inanamadım bide hristiyan lider olcak yazıklar olsun
![]() |
#3 | |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2029
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
![]()
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
05/24/07 - Papa’dan zoraki ve dolaylı özür | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-24-2007 08:02 AM |
Papa’dan aşk üzerine 'best seller' 1 subat | Lac0st3_ForCeS | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-01-2007 10:12 AM |
Solingen’de Almanlar, ’Hepimiz ’Türk’üz’ demişti / 30 ocak | Lac0st3_ForCeS | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-30-2007 10:05 AM |
Papa Benedikt ’Konstantinopol Patriği’ için geliyormuş / 1 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-01-2006 02:18 AM |
Türkiye’yi ’yıldız’ yaptılar, Ford Transit’i ’Yılın Aracı’ seçtiler / 21 eylül | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 3 | 09-21-2006 09:36 AM |