![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Konum: st. patricken
Mesajlar: 747
Teşekkür Etme: 13 Thanked 10 Times in 9 Posts
Üye No: 44049
İtibar Gücü: 1520
Rep Puanı : 6211
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mutfak
Zorluk 2 Süre 30 dk. Kaç Kişilik 4 Yöntem malzemeler 2 Adet avokado 150 gr kalamar 10 Adet istiridye 10 Adet iç midye 150 gr beyaz balık eti 4-5 Dal maydanoz 4-5 Dal dereotu 4 Adet yeşil zeytin 2 Adet haşlanmış yumurta 1 Adet limon suyu Yarım çay bardağı sızma zeytinyağı Cherry domates Roka ve salata yaprakları Tuz, karabiber Hazırlanışı Avokadoları soyup, küçük küpler halinde doğrayın. Kalamarları haşlayın. Balık eti, istiridye ve midyeleri tavada pişirin. Dereotu ve maydanozları incecik kıyıp, yeşil zeytinleri incecik doğrayın. Avokado hariç tüm malzemeyi geniş bir kapta karıştırıp, tuz ve karabiber serpin. Zeytinyağını ekleyip, en az 3 saat dinlendirin. Servis yapacağınız zaman avokadoyu ilave edin. Salata, roka yaprakları, cherry domates ve haşlanmış yumurta ile süsleyip servis yapın.
__________________
мυтℓαкα ιуιℓєя кαzαηα¢αк çakalların oyun hilecisi :rockon: oyun hileleri için tıkla Moderetör Başvuruları ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|