![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2288
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kaderimdir bu!!!!
kurdugumuz hayeller bu hayat ugrunda her geçen gün biraz daha yıkılyor adeta bir ömür boyu sen yanımda olmasanda kalbimin sahibisin bu aşkı unutamam asla canımı sana adasamda ne yapalım kader bu ayırdı bu hayat yıkılıyorum her gün adeta sevdamı sana baglasamda ne yapalım kader bu her aklıma geldiginde hayalin çıkmıyor adeta yaşamım boyunca seni yüregimden atamamki ben senin için aşkımı sevgimi koydum bagrıma ölene kadar seni hiç bir zaman unutamamki böyle yazıldı nur yüzlü sevdigim benim bahtıma ayrılıga yenik düşsemde yapamam ben sensiz yapamam sevdigim sen yanımda olmayınca gönülden baglansamda sana şimdi ise çaresiz çaresiz kaldım sevdigim sen yanımda olmayınca bu hayat acısı olsada aklıma geldiginde kaderimdir bu boynumu bukerek ölecegım bir ömür boyu her gün aklıma geldiginde aşk acısı buna sebepdir çekerek ölecegim...CEKEREK ÖLECEGIM |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 0 Thanked 9 Times in 2 Posts
Üye No: 43417
İtibar Gücü: 1354
Rep Puanı : 478
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() sevgi hep sizleri bulsun arkadaşler.ve ayrıca hayat herşeye rağmen yaşamaya değer bir yer..evet sevgisiz sadece sağ kolunuz yokmuş gibi olur ama sol kolunuz ve yaşamanıza yardımcı olan.....
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|