![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2287
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Benim tek VAZGEÇİLMEZİM sensin
Bugüne kadar bir çok kişi girdi hayatıma.. Bir çok kişiyi sevdim.. Bir çok kişiye aşık oLdum.. Yada öyLe oLduğunu zannettim.. Hayatıma her giren insan, vazgeçiLmezmiş gibi geLdi bana.. Bir gün ayrıLık oLunca, onu hiç bir zaman unutamayacağımı düşünürdüm.. O gidince anLamsız oLacağımı düşünürdüm.. Sanki hayat onun üzerine kuruLuyordu.. Ve.. O gidince ben hiç yaşamayacaktım.. Ama yeni yeni anLıyorum ki.. Hiç kimse vazgeçiLmez deiLmiş.. AsLında her şey günü geLince unutuLuyormuş.. UnutuLamayacak hiç birşey yokmuş bu Dünya`da.. Hep dedim kendime.. bir çok kişiyi sevdim, bir çok kişiye gönüL verdim.. Ama.. Hepsini teker teker unuttum.. Demek ki hayatın kanunuymuş bu.. Bitişin oLduğu yerde, yeni bir başLangıç varmış.. Bu düşünceLerim seni tanıyıncaya kadar hep böyLe devam etti.. Ama seni tanıdığım zaman birden bire çok farkLı düşünmeye başLadım.. AnLadım ki senden önce hayatıma girenLer.. Sadece hayatıma girmiş ve orda kaLmışLar.. KaLbime giremememişLer.. Ama sen öyLe deiLsin.. Sen benim sadece hayatımda deiL, ayni zamanda kaLbimdesinde.. Sen benden gidince.. anLadım ki.. gerçek vazgeçiLmez senmişsin.. Ben asLında bir tek seni unutamayacakmışım ömrüm boyunca.. Bir tek senden kopamayacakmışım tam anLamıyLa.. Bundan sonra biriLeri girse de gönLüme.. tekrardan biriLerini sevsemde.. AsLında ben onLarda hep seni yaşayacağım.. Senin için beLki bunun bir önemi yok.. Hatta beLki de umurunda biLe değiL.. OLsun be güLüm, senin için bir önemi oLmasa da.. Ben yine de söyLeyeceğim.. BiL ki.. Benim tek VAZGEÇİLMEZİM sensin.. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|