![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları
![]() |
Görünüm Modları
![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2287
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Materazzi'den geciken itiraf
19 Ağustos 2007 Pazar 12:05 Dünya Kupası finalinde Zidane'nın kafa attığı Materazzi itiraf etti. 2006 Dünya Kupası finalinde Fransız futbolcu Zinedine Zidane’a küfür ettikten sonra eski yıldız oyuncunun kafasına maruz kalan İtalyan Marco Materazzi, ülkesindeki ‘Sorrisi e Canzoni’ adlı programda tüm gerçekleri açıkladı. Zidane’ın annesine küfür etmediğini dile getiren 33 yaşındaki İnterli, “Onun annesinin adını ağzıma bile almadım. Ancak beni sinirlendirdiği için kız kardeşine o anlık sinirle küfür ettim'' dedi. Zidane'ın 110. dakikada kendisine maçtan sonra formasını kendisine vermeyi teklif ettiğinin bunun üzerine onun da 'Fahişe olarak kızkardeşini tercih ederim' dediğini açıkladı. Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone.scr Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone.scr |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() vay materazzi'ye bakın!
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|