![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2285
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gül ve Beyaz Lale
Bu akşam senin için Bir gül ektim bahçeye Yanına beyaz bir lale Kafesindeki sürgün kuşu, Kavuşturdum özgürlüğüne. Her yıldız kaydığında, Dilek tuttum, ağladım Yağmur yağdı, Yıldızlar bana ağladı sandım. Utanmadım, Her gök gürültüsünde bağırdım Aslında kimse farketmedi Gidişine haykırdım. Kızdım, suçladım seni binlerce kez Her defasında yaktım, Hayalimdeki resmini Alev almadı ne gözlerin, ne ellerin Ne de kulağımdan gitti sesin. Aşka tiryakiydim, yokluğuna düşman Giden benden gidiyordu hep Sende gidiyordun üstelik Ve yine yalnızlığa yakın, Kalabalığa uzak. Bana hüzünler hak, Sevinçler yasak Artık bakacak yüzüm yok aynalara Döndüm virane bir şehre Ama yine de ; Bu akşam senin için Bir gül ektim bahçeye Yanına beyaz bir lale Tüm dualarım, Yeter ki sen , Birgün ansızın dön diye !..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2285
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ne Zormuş
inan ki her saniye aklımdasın içtiğim çayımda, sigaramın dumanında kurduğum hayalimde,aldığım nefesimde unutmadım unatamadım ayrılığın acısını, ne zormuş meğer |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|