![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2286
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir O An
Bir O An Kalacak Aklımda Yorulup Geldiğin Sarılıp Sokulduğun Bir O An Kalacak Aklımda, Ne El Sallayacağım Ardından Ne De Ağlayacağım Bir O An Kalacak Aklımda —Geldiğin- Bir O An... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen
Aşkım; Sen ömrümde olmadığına inandığım değerlere Rastladığımsın.. Sen... Bulduğuma hâlâ inanamadığımsın... Sen gülücüklere herkesten fazla Layık olduğuna inandığımsın... Sen... Hayatım boyunca Belkide göremeyeceğim Değer verilmeye layık Tek sığınağımsın... Sen... Dostluğunun derinliklerinde Hala dibini bulamadığım, Sonsuz sevgi,saygı Dostluk bağımsın.... Sen... Yazılarla anlatılamayacak Yaşandıkça çoğalan Aşk pınarımsın... Sen... Sen... Sen... Sen benim günlerime anlam verecek Yaşanan anlara değer katacak Aldığım nefesi ballandıracak Hayat yolumdaki son durağımsın.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Sevdayı Bilemezsin
Uzaktan gelen bir tınıydı yüreğinin sesi. güz güllerinin tomura durması misali hani. inkar etsende aşkını her nefes ile, titrerdi gönül telin duyduyğun sesim ile. sen aşka aşıktın aslında,bir cisme değil. duyduğun yalnız aşktı,sandığın,sevda değil. düştüğün, yandığın sahiden gönül değil. sevdadan korkan yürek,emin ol yürek değil. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Yazmadım
Bütün şiirlerimi sana yazmadım ama Kimse yazmıyor ki Hem senden öncesi vardı Sen ilk olsaydın da yazamazdım Senden sonrası da olacaktı Dayanamazdım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Bak Bir Kendine
Sende yaz okuyalım beni kınama Yazamıyorsan başkalarını sınama Küfürle ne geçecek etsen de anama Aynada görme kendini boşluklar şahı Baksana neler gelir başına alırsan ahı Gel bana bir gün anlarsın doğruyu hakkı Ruhsuz insana şiir okunmaz ne anlar Gül menekşe neymiş ki odundan anlar Ona bu laf oturdu hamurdan iyi anlar Eleştirmekle ne geçiyor ellerine dürtte uyandır Aşk ateşi desem aklına gelir döner kebap tandır Kabadayı sanmayın gelemez karşıma nadandır. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Seviyorsam-5
Sen tıpkı bir melek gibi uyurken yatağında. Benim kara pelerinli azrail baş ucumda. Omuzlarımda kemikli elleri,yüzü yok,göz çukurları boş. Beni götürmeye gelmiş besbelli. Son bir kere istiyorum seni görmeyi,bırakmıyor ellerimi. Gözlerim kapalı,Ruhum yükselmekte bedenimden. Soğuk rüzgarlarla. Yanımda sisler içinde bir tren bekliyor. Ara istasyon yok ,hiç bir yerde durmuyor. Anlıyorum ki bu dönüşü olmayan yol. Şeytan el sallıyor biz geçerken sinsi gülüşüyle. İşte vakit geldi. Artık veda zamanı.. Şairin dediği gibi. Elveda aşkım.gidiyorum artık. Nereye mi .Benim ülkeme. Aşksız ,sevgisiz yaşayanların yanına. Belki çok uzakta,belki erişilemeyecek kadar. Bir gün ılık bir rüzgar okşarsa saçını, Soğuk bir rüzgar yalarsa yüzünü, Görünmeyen bir el tutarsa göz yaşlarını yere düşmeden. Anla ki: Bu benim ruhumdur sana dokunan, Anla ki: Bu benim sevgimdir saçlarını savuran, Soğuk dudaklarımdır,yanağını okşyan. Anla ki: Bu benim hayalimdir seni unutamayan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Yakamoz
Yakamoz denize vurunca Hep seni hatırları Yıldızlar söndüğünde Sensizliği hatırlarım Yüreğim biraz acıyınca Gözlerimi kaparım Gözlerimi kapadığımda Güler yüzünü hatırlarım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Sen Ne de Gölgen
Diyelim ki balıkmışım ben Sende bir balıkçı ..... İkimizde biliriz sinege bile kıyamayız Öyle boş oltayı atarsın denize Bilirsin salak olmadığımı ... Ama aşık olduğumu bilmessin Ben sana inat yakalanırım sen ise şaşırısın nerden geldi bu diye İstediğin balik değildi ki sadece iskelede oturmak boş boş olta atmak Mecbur çekersin yukarıya Acı çekiyorum nede olsa... Dedimya kıyamassın uzanırım avuçlarına dudaklarıma dokunursun İğneyi çıkartacaksın ya yoksasevdiğinden fala değil Bilirim senin yanında yaşıyamıyacağımı sen de bilirsin bana kıyamadığını Bakarsın avuçlarındaki aptal balığa Bende sana..... Sen beni kurtarmayıseçersin Ben ise avvuçlarında ölmeyi Bırakırsın denize yüzünde kahraman bir gülümseme Hayat kurtardın ya az önce Sessizce boğulurken mavi sularda Son kez bakarım iskeleye Ne Sen kalmışsın ne de gölgen |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|