www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 08-22-2007, 11:38 PM   #1
Shekil
Uzman ®

Shekil Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 16
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1857
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi : Shekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond repute
Varsayılan Tottenham Ramos İddialarını Yalanladı

Tottenham kulübü Ramos'a menajerlik teklifi yapmadığını açıkladı. Geçtiğimiz hafta İspanyol medyasındaki haberlere göre Spurs yöneticileri ile Ramos bir araya gelmişti. Ancan Tottenham bu iddiaları yalanladı: “Yönetim kurulundan hiç kimse Ramos ile görüşmedi. Şu andaki menajerimiz Martin Jol'den memnunuz.

Bu arada Sevilla'nın resmi websitesine açıklamada bulunan Ramos şunları söyledi: “Tottenham'dan gelen teklif beni ilgilendirmiyor çünkü Sevilla'daki misyonumu henüz tamamlamadım.”

Bu durumda Ramos takımının başında bu sezon da kalacak ve kendisini Şampiyonlar Ligi'nde test etmek için fırsat bulacak.
Ramos geçtiğimiz iki sezonda Sevilla'ya UEFA Kupası'nı kazandırmış ve geçtiğimiz haftada İspanya Süper Kupası'nı kaldırdı. Önümüzdeki günlerde de Şampiyonlar Ligi Şampiyonu AC Milan ile UEFA Süper Kupası için mücadele edecek.

Bütün bu gelişmelerin yanısıra Tottenham eski kaptanlarından Graham Roberts Sky Sports News'e yaptığı açıklamada “Sanırım Ramos'tan vazgeçmeyeceklerdir. Eğer onu transfer edebilirlerse işler yoluna girecektir” dedi.

Dün yemekte Yönetim Kurulu Başkanı Daniel Levy ile bir araya gelen Jol ise artık işini kaybetmemek için hedefini belirledi: Şampiyonlar Ligi'ne katılmak. Ancak bu zor görünüyor çünkü ligde Arsenal, Liverpool, Chelsea veya Manchester United'dan birisini geçmek zorundalar.
Jol'un adı daha önce Hollanda milli takımı ile anılmıştı. Eğer Tottenham'ı ligde ilk 4'e sokarsa federasyon yeni bir aday bulmak zorunda kalacak.

Bugün medyada sorulmaya başlanan soru ise şu: Eğer Tottenham'ın Ramos'a teklif yaptığı ortaya çıkarsa Jol'un tepkisi ne olur?

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:39 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.