![]() |
![]() |
#1 |
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1861
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Engelli sporcunun engellerle mücadelesi!
Zihinsel engelli sporcu Neşe Çetin, Dünya şampiyonasına, bakımdaki Bolu Atatürk Stadı'nda oksijen tüpü, kamyon, demir ve beton yığınları arasında hazırlanıyor. Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi'nin Bolu Şubesi'nde eğitim gören Neşe Çetin, 30 Eylül-12 Ekim 2007 tarihlerinde Çin'in Şanghay kentinde düzenlenecek Dünya Yaz Oyunları için çalışmalarını sürdürüyor. Kendisine 20 gündür gönüllü antrenörlük yapan Ömür Cesur ve eğitim merkezi müdürü Ayfer Tekin nezaretinde hazırlıklarını sürdüren Neşe Çetin, kapalı tribün tarafındaki maraton parkurunda beton ve demir yığınları ile kaynak tüpleri bulunan ve kamyonların sürekli giriş çıkış yaptığı Bolu Atatürk Stadı'ndaki bakım çalışmalarına rağmen çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Neşe Çetin, ''Hedefim, olimpiyatlarda başarı elde ederek altın madalyayla Türkiye'ye dönmek'' diye konuştu. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksek Okulu Antrenörlük Eğitimi Bölümü'nden bu yıl mezun olan Ömür Cesur ise, 20 gündür gönüllü olarak Neşe'nin antrenörlüğünü yaptığını belirterek, Neşe'nin gayretli bir sporcu olduğunu söyledi. Cesur, ''Bugüne kadar kuvvet çalışması yaptık. Haftaya dayanıklılık çalışmalarına başlayacağız'' dedi. Zihinsel Engelliler Spor Federasyonu'nun bir çok müsabakasında derecesi bulunan Neşe Çetin, Çin'deki yarışlar ve Milli Takım hazırlık kampı için 21-30 Eylül tarihleri arasında İstanbul Burhan Felek Eğitim Merkezi'nde kampa girecek. Kampa, Neşe Çetin'in de aralarında olduğu 15'i antrenör 70 sporcu katılacak
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|