![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4228
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tabu
-------------------------------------------------------------------------------- kelime: demeç - ben simdi masada oturdum veriyorum - nasil yaaa ?? - ya iste masada oturdum fotograf çekip yazi yazan tiplere veriyorum. - neee??? - ya alla alla masada oturdum böyle herkese veriyorum! - .... - pas be pas! of.. demeçti... --------- --------- --- kelime: baraj - Hani futbolcular kalenin önüne kurar maçta... -Pusu... -Yuh! ------------ ----- Kelime: helikopter - Savasta yaralilari kurtarir! - Doktor! - Degil... - Sihhiye! - Degil, yukardan gelen bir sey... - Ee... Allah? ------------ --------- --------- --- Kelime: kadin budu - Olm sen nesin? - Erkek! - Tersi? - Kadin! - Onun yeneni? - Çitir ------------ ----- Kelime: Eskimo - Kutupta yasarlar... - (Hep bir agizdan) Ayiiiiiii! - Yok insan olanlari... - Heeee... Eskimo! ------------ --------- --------- --- Kelime: repertuar Anlatan, sarki söylemeye merakli bir hatundur ve kelimeyi görür görmez bu özelligini iyi bilen hatun arkadasina dönüp sorar: Benim neyim genis? - Kalçan! ------------ --------- --------- -- Kelime: travma -Hani düsüp kafani kaldirim tasina vurursun da bi sey geçirirsin? -Film seridi? Grup: Çüssssssss! ------------ --------- --------- --------- -------- kelime: terlik - neyle yürürsün - ayak!!! - heh hani böyle ayaklarin üsür altinda onlar olur böle yumsak yumsak - koyun!! - yuh onun daha küçügü ya, koyun dedi hödük! - kuzu!!! - allah belani versin pas! ------------ --------- --------- --------- --------- --- kelime: çifte - ya bak simdi geçtin atin arkasina, poposunu elledin. noldu? - at, eeee sey oldu sey sey, hos oldu? - oynamiyorum ben ya hadi kalkin!.. ------------ --------- --------- --------- --------- --- kelime: zebani - allahin meleklerinden biri. - cebrail. - ilk üç harfi çizgili bir hayvani çagiristiriyor. - zebrail? |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|