![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4227
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() kafa güzelken sölenen sözler
-------------------------------------------------------------------------------- +sosyal içerikli sarhoşum ben. +Masayı kim sallıyor. +Sarhoş değilim ben. (illaki söylenir) +Memur bey sadece bi duble içtim. (Alkolmetre tavanyapar) +Olm önceden buralar dedeminmiş 3 kuruşa satmış. +Bi daha içmeyeceğim :-P (Körkütük içince söylenirgenelde) +abi bak benim bi özelliğim var ne içersem içeyim sarhoş olmam !!! +böyle gülüyorum ama sarhoş değilim valla düz çizgi üstünde yürüyim istiyorsan +birinin ayık kalması lazım sen içmiyosun ..bu yarım oldugu ıcın senın biranıda ben içiyoruum +valla olmaz opecem...(bu son söz bakk ) +ben sarhoş değilim..hebele höbölö.. +yooogh yaağ bu beniiym normal haliğimmm biliorsun yanie (tükürükler art arda ) +bana bi samsun soft atsana ordan? (samsun soft ne lan öyle bi sigara yok, winston softla karıştırdın sen) +lan şu gemi değil mi(kayseride) +ŞamPİyon Cİmbom muhahahaha -bu sehrin isiklari hic sonmez mi haa ? -ne dedi lan bu ?, ne dedin lan ? -bu sehrin isiklari hic sonmez mi ? -puhahaha deli mi ne lan ! -gulmesenize lan !! - ooo piitiii pitiii karamelaaaa sepe tiiii! - nallbuuuurrr vee butuunn ev esyaa laa riiii... - ohoo vahiy indi bestekar olduk bi anda. - ya yaa. Mozart'ta bu kulak olsaydi piyano calardi! _?!* -lan ben bundan çekmiş miydim? -ne çabuk sıra bana geliyor olum -şş seni atladık galiba -çapraza gelmeyelim -kola kaldı mı lan? -hangi hayvan yedi bunun hepsini? -yine bu sabah yoksun....... -ne sabahı lan? -yastııım boş bee.. -kafanı koy! -gel gözyaşlarınla uyandır beni.... -ne diyon olm?! -yaz bunu istiicem senden sonra...... -ya bi s*git zıbar moruk! -aynennnnn...... -yazdım lan bu arada güzel laf olmuş şaka maka. -....... -hişt?! ++ ne o parkinson mu oldun? parkinson elektriği mi bulmuştuu? --- len ne cahılsın bee ..ediz hun o ediz hun ) yoo içmedim... valla içmedim ya... kokla istersen.. hoooooohhh... şimdi alkol refleksleri yavaşlatıyor yaaaa... ondan oldu... ulan mutlu be kafa güzel worms oynanır mı? hayır zolcanı sen kafa üstü çak toprağa sonra birde bilimsel açıklama getir olaya yok artık ahuahuahau stupiiiiid a: olm ingilizin karısına asılmışın? b:hayır abi ben bişey yapmadım kadın benle dans etmek istedi. a: olm bırak sallamayı kendini kaybettin. b:ya ne alaka ben o kadar içmedim daha. a:yuh anasını satayım daha ne içicen. b:ne yuhu abi? daha 4-5 tane rakı içtim, ben kendimi biliom karışma bana... Dünya bu gece daha bir hızlı dönüyor, Ben burdan atlarım ve hiç bir yeri kırmam, Vous avez du papier? Ne diyor lan bu zenci kağıt falan çakıcam şimdi! Öpüjem Abijim Sünger BoB neyin oluyor :-) Çok güzelsin (Yalannnn:-) BÖÖÖÖÖÖĞĞĞĞ (KAPANIŞ) |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|