![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4223
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Babadan Araba Nasıl İstenir ??? (:
-------------------------------------------------------------------------------- çocuk : Baba arabanın anahtarını alıyorum... Baba : Napcan? çocuk : Az işim var 1 saate gelirim Baba : İşin Azsa Yürüyerek gitsene olm... çocuk : ......... çocuk : Baba Arabayı Vercenmi? Baba : Napcan hayırdır gene? çocuk : Arkadaslarla pikniğe gitcez... Baba : Olmaz olm öle şey arkadaslarının arabası yokmu? çocuk : Ya baba benzinini çekeriz alla alla Baba : yok olm bi benzinmi , tekeri eskiyo , balatası eskiyo ,yagı eskiyo , vidaları gevşiyo çocuk : Tmm Farkını veririz... Baba : S...ktir lan... çocuk : iç ses ( Seninde arabanında .... ) çocuk : Baba arabayı alıyom ben Baba : Nere gidicen çocuk : İnce iş baba : tmm bende geliyom çocuk : Saçmalama baba yaa... Baba : elin kızını kendi arabanla gezdir benim arabamla degil çocuk : Ne kızı baba yaa off iiki bişe dedik... ve gariptir... Baba : Hadi geç direksyona gezelim az çocuk : Ya ne gezmesi sen nie geliyon? Baba : baba ogul takılalım hadi hadi Arabaya binilir... Baba : hadi aç müziğin sesini istediğin gibi... çocuk : baba ben arabada yüksek sesli müzik dinlemeyi sevmem... Baba : İyi iyi bak sağda 2 kız var arkadasınmı? dur istersen gitcekleri yere bırakalım.. çocuk : Ya yok baba saçmalama ne arkadası tanımıyom. Baba : olsun dur dur tanışırız işte ... çocuk : Offf baba pişman ettin ben eve dönüyom... Baba : Sanada iyilik yaramıyo eşşşşooolllu eşşşekkk.. çocuk : -baba arabayı alabilirmiyim -ne? -araba diyorum -anlamadım -aaaaaa raaaaaaaa baaaaaaa -dur şu kulaklığı çıkarayım hah şimdi söle - -boşver -baba arabayı alıyom +babayı alırsın -anladım +Baba arabayı alıyorum -Al evladım al +Sağol babacım ....16 dk. sonra +Baba ama bizim arabamız yoktu ki -Ah ulan benim gibi bünyeden bu çocuk -baba arabayı alıyorum +hepsini alabiliyomusun nalan koş oğlan i..ne olmuş - -bana arabayı alabilirmiyim -tabi kızım kamyonuda alabilirsin -ne kamyonu baba bizde kamyon yokki -tamam işte bizde arabada yok -nasıl yok ya -ne yok -ayyyy baba arabaa yaa çatlatma beniiii -hı arabayımı istiyosunnnn -babaaaaaaaaaaaaa -efendim kızım bişeymi dedinn - -kızım tamirde araba yokk -yaa baba nie söylemiyosun yaa niee beni çatlatıyosunnn -hoşuma gidiyoo (kurnaz baba tipi) ...kurnaz çocuk elinde anahtarlar uzaktan seslenir -baba arabayı aldım anahtarlar bende arayıp merak etme -tamam kızım bende senin ehliyetle ruhsatı aldım sende arayıp merak etme ama polisler merak ederse bilemem -Baba arabayı alıom +Yok ya başka -Bi de bi 50 YTL veririsen çok makbule geçer +Başka -Yok babam canın sağlığı + alırsın [ben terbiyesizim]tor ade ordan - --------------------------------------------------- Bu gerçekten alıntıdır -Babaaa (o sırada babayın yanına opera yaparak gidilir ) +Nee... -Bişi istiyon mu +Yok saol sen bişi istion mu -Arabayı +Babayı da istiyon mu -Yok saol o bende var +İyi o zaman kaybol -baba abızıttın mı? - ne diyon olm sen -arıbıyı virin mi? -neeee? anlamıyorum olm? -sen ver yaa -aman ne alacaksan alda bi defol git - işte bu sagol baba annneeee anahtar nerde -Baba arabayı vericen mi ? *Ne yapıcaksın sen arab(p) ayı'yı.. -Of baba ya - baba arabayı alıyom annem: nereye gidecen yok araba falan - baba dedim ben yaaaaa sen babam mısın annem: araba benim al da görüyüm - üff tamam ya sizin olsun arabanıza kaldım sanki -Babaaaa +Efendim evladım -Senin mercedesi bana istiyorum ? veriyo musun ? alabilir miyim ? - -Babaaa arabayı versenee +Al yavrum istediğin araba olsun +Tabii bulursan bi tane de bana al -Yine mi sattın arabayı: + -------------------------- -Baba araba +Nolmuş arabaya -Bi sttr ordan köftehor -------------------------- -Babaaa arabayı versene +Napcan -Arkadaşlarla gezcez +Tamam -Heeeeey aslan babam +Ama bi şartım var -Ne o +Araba geldiğinde ilk geldiği gibi olcak,depo full olcak,yıkanmış temiz olcak haa bi de bu ay ki kaskoyu sen ödersin -(içindenittir ordan p..zemenk o parayla kendime yeni araba alırım be ) Yok babacım araba kalsın bi otostop iş görür --baba anahtarı versene araba lazım -hadi len ne arabası, yok anahtar,hanım vrme anahtarı --bunu sen istedin baba, yine yedek anahtar kullanmak zorunda bırakıyosun beni -baba arabayı bana versene bugün nooolur -sen salaksın araba kullanamazsın - baba ne dion ya tüm foruma sölencek şey mi bu |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|