www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 08-25-2007, 01:39 PM   #1
Kéan aRs
Aşmış Üye

Kéan aRs Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 125
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4226
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi : Kéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond repute
Varsayılan İkisi de 3'te 3 peşinde!

İkisi de 3'te 3 peşinde!
Turkcell Süper Lig'in 3. haftası, sezona iyi başlayan iki takım Galatasaray ile Ankaragücü'nü yarın İstanbul'da karşı karşıya getirecek.
İlk 2 maçlarını kazanarak, 6 puan toplayan Galatasaray ile Ankaragücü, sarı-kırmızılı takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak maçta Ali Sami Yen Stadı'nda karşılaşacak.

Saat 21.45'de başlayacak maçı hakem Vedat Yüksel yönetecek.

Galatasaray'da, sakatlığı nedeniyle son 2 resmi maçta takımını yalnız bırakan Brezilyalı yıldız Lincoln'ün yarınki maçta forma giymesi beklenirken, Linderoth'un tedavisi ise sürüyor.

Yarınki maç ayrıca, iki Alman teknik adam Karl Heinz Feldkamp ile Hans Peter Briegel'i karşı karşıya getirecek. Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp ile eski öğrencisi ve yardımcısı, Ankaragücü'nün teknik patronu Briegel, takımlarını galibiyete taşımanın planlarını yapacaklar.

Galatasaray, hazırlıklarını bu akşam yapacağı idmanla tamamlayacak.
Kéan aRs çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-25-2007, 01:39 PM   #2
Kéan aRs
Aşmış Üye

Rep Derecesi : Kéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond repute

Ankaragücü transfer peşinde
Sezona birçok yeni transferle başlayan, ligin ikinci haftası sonunda da bu futbolculardan dört tanesiyle yollarını ayıran Ankaragücü, 4 futbolcuyla daha görüşmelerini sürdürüyor.
Alınan bilgiye göre, Kayseri Erciyessporlu savunma oyuncusu Kürşat Duymuş ile prensipte anlaşan sarı-lacivertliler, bu futbolcuyla pazartesi günü sözleşme imzalayacak. Başkent ekibi yine aynı takımda oynayan Bulgar Zdravko Lazarov ile anlaşma zemini arıyor. 31 yaşındaki forvet oyuncuyla her konuda anlaşıldığı ve bu futbolcuyla da önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

Ankaragücü'nde transferi gündemde olan diğer futbolcular ise Gaziantepsporlu Diawara, Konyasporlu Ahmed Belal ve Ankarasporlu Jaba.

Diawara'yı Çaykur Rizespor'un da istediği, bu futbolcuyla görüşmelerin pazartesi günü sonuçlanacağı bildirildi.

Ankarasporlu Jaba'nın transferinde ise kulübüyle oluşan sorunlar nedeniyle karışıklık yaşanıyor. Jaba, kulüpten alacaklarının ödenmediğini ve bu nedenle serbest kaldığını iddia ederken, Ankarasporlu yöneticiler ise ödemelerin günü gününe yapıldığını söyledi. Jaba'nın Ankaragücü'ne gelmek istediği, ancak yaşanan sorunlar nedeniyle bu transferin gerçekleşmesinin zor olacağı belirtiliyor.

Jaba ile ilgili son kararı Futbol Federasyonu verecek.
Old 08-25-2007, 01:39 PM   #3
Kéan aRs
Aşmış Üye

G.Saray-Ankaragücü 85. kez!
Galatasaray ile Ankaragücü, yarın yapacakları maçla birlikte lig tarihinde 85. kez karşı karşıya gelecek.
İki takım arasında ligde şimdiye dek yapılan 84 maçta, Galatasaray'ın galibiyet sayısında 52-13 gibi büyük bir üstünlüğü göze çarpıyor. Taraflar, 19 maçta ise eşitliği bozamadı.

Galatasaray'ın ligde attığı toplam 170 gole, başkentin sarı-lacivertli ekibi 71 golle karşılık verebildi.

İki takım arasında geçen sezon yapılan maçlarda taraflar İstanbul'da 1-1 berabere kalmış, Ankara'daki maçı Galatasaray 2-1 kazanmıştı.

-İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR-

Galatasaray ile Ankaragücü arasında İstanbul'da yapılan lig maçlarında da sarı-kırmızılı ekibin galibiyetlerde açık ara üstünlüğü bulunuyor.

İki takım şimdiye dek İstanbul'da 42 kez karşı karşıya gelirken, Galatasaray 32, Ankaragücü ise yalnızca 2 kez galip gelebildi. İstanbul'daki 8 maç da berabere sonuçlandı.

-EN FARKLI SKORLU GALİBİYETLER-

Galatasaray, Ankaragücü karşısında lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetini, 1992-93 sezonunun son haftasında, Ankara'da 8-0 kazanarak elde etti. Sarı-kırmızılı ekip, bu sonuçla, sezonu Beşiktaş'ın önünde averajla şampiyon olarak kapatmıştı.

''Cim Bom'' ayrıca, 1995-96 ve 1999-00 sezonlarında 5-0, 1996-97 sezonunda 5-1, 1965-66, 1985-86 ve 1988-89 sezonlarında ise 5-2'lik farklı skorlu galibiyetler elde etti.

Ankaragücü ise Galatasaray karşısında ligde yalnızca 2 farklı skorlu galibiyetler alabildi.
Old 08-25-2007, 01:40 PM   #4
Kéan aRs
Aşmış Üye

Feldkamp: "Briegel beni bilir"
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, kendisi için önemli olanın oyuncularının sağ salim kulüplerine dönmeleri olduğunu belirterek, ''Oyuncularımın milli takımdaki performanslarından çok, idmandaki performanslarını görmem önemli'' dedi. Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulunan Feldkamp, milli takımın Romanya karşısındaki 2-0'lık yenilgisiyle ilgili bir soru üzerine, ''Basın önünde milli takımı değerlendirmem yanlış olur. Milli takımın maçını değerlendirmek istemiyorum. Her şeyden evvel bu bir hazırlık maçıydı. Asıl Malta'ya karşı oynayacağımız maç önemli. Milli takımın değerlendirmesini yapmak benim işim değil. Benim için önemli olan oyuncularımın sağ salim buraya gelmeleri. Milli takımdaki performanslarından çok idmanlardaki performanslarını görmem daha önemli'' diye konuştu.

-''HABERLERE ÜZÜLDÜM''-

Basında kendisi ve takımla ilgili çıkan haberlere üzüldüğünü anlatan Feldkamp, ''15 yıl önce bıraktığım basınla bugünkü basının çok farklı olduğunu görmüştüm ve bunu söylemiştim zaten. Bir iki gazeteci yüzünden tüm basınla ilgili fikirlerim değişmiş değil'' ifadesini kullandı. Alman teknik adam, yalan şeyler yazıldığı zaman üzüldüğünü vurgulayarak, ''Araştırıp soruşturulmuşsa, gerçeği yazılmışsa, gerçek görülmüşse, gerçekten öyle bir olay olmuşsa ben o kritiği kaldırabilirim, o hiç sorun değil. Bazı şeylerin araştırılması gerekir ama görmeden, bilmeden yazılıp çizilirse bunlar beni üzüyor'' dedi.

-''GALİBİYETİ KONDİSYONUMUZ GETİRDİ''-

''Kendisinin benden daha iyi teknik direktör olduğunu zanneden bazı gazeteciler var'' diyen Feldkamp, şöyle devam etti: ''Ben onların yerinde olsaydım bu şekilde hareket eder miydim diye düşünüyorum. Son zamanlarda basının tavrı çok üzücü. Bursaspor maçını kaybedebilirdik de ama maçın son dönemlerinde 15-20 dakikada kondisyon olarak daha iyi olduğumuzu gördüm. Bize galibiyeti getiren belki de bu oldu.''

-''SAĞ KANATTA SORUN YOK''-

Uğur Uçar'ın Bursaspor maçında savunmanın sağında çok başarılı bir performans sergilemesinin hatırlatılması üzerine Feldkamp, ''Barış, Sabri, Hasan ve Uğur'un birbirleri arasındaki uyum arttıkça o mevkideki sorunlarda azalıyor. Şu an sorun var diyecek durumda değiliz. Ama ilk başta sorun vardı'' dedi. Feldkamp, Serkan Çalık gibi süratli ve kontratağa uygun bir oyuncunun maçın son dakikalarında oyuna girmesi ile ilgili olarak da şöyle konuştu: ''Serkan'ın nasıl bir oyuncu olduğu ve oyuna ne zaman girdiği benim için önemli değil. Benim şu an kafa yormak zorunda olduğum şeyler var. Milli takımdan futbolcularımın dönmüş olması, uzak yerlerden, mesela Song gibi önemli bir oyuncumun sakatlanmadan gelmesi, önümüzdeki üç maçlık periyoda çok iyi hazırlanıp futbolcularımı iyi bir takım haline sokabilmem, beni şu an asıl ilgilendiren bunlar.''

-''ARTIK TATİL YOK''-

Oyuncularını yoğun bir tempoda çalıştırdığını ve Bursaspor maçından sonra izin vermediğini dile getiren Alman çalıştırıcı, ''Çünkü biz eğer tatil yaparsak, mağlup olmuş oluruz. Bu bizim işimiz. Artık tatil yok'' ifadesini kullandı. Feldkamp, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Bizim burada her imkanımız var, dinlenmek için doktorlarımız, fizyoterapistlerimiz hepsi var. Milli takım düzeyindeki oyunculardan bahsediyoruz, hepsi profesyoneller ve bunun için para alıyorlar. Onun için izin yok.''

-''ÖĞRENCİM BRİEGEL HER MAÇI KAZANMAK İSTEDİĞİMİ BİLİR''-

Bu hafta sonu eski öğrencisi Hans Peter Briegel ile maçlarının bulunduğunu vurgulayan Karl Heinz Feldkamp, ''Briegel benim her maçı kazanmak istediğimi bilir'' dedi. Feldkamp, Ankaragücü ile önemli bir maç oynayacaklarını kaydederek, ''Onlar da eminim ki İstanbul'a sevinerek gelecek, çünkü Ali Sami Yen'de seyircisiz bir mücadele olacak. Şanslarının artığını düşünüyorlardır. Maçtan sonra tabii ki sarılıp öpüşürüz, yemeğe de gidebiliriz. Bu bizim işimizi yapmamıza bir mani değil, iş başka, arkadaşlık başkadır'' diyerek sözlerini tamamladı.
Old 08-25-2007, 01:40 PM   #5
Kéan aRs
Aşmış Üye

ankaragücü haberleri saygılar!!!!
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:23 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.