![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2286
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben Seninle Bir Olamam Efendi
Konuştuğun başka yaptığın başka Gündelik yaşarsın saygın yok aşka Ben ekmek peşinde sense matuşka Ben seninle bir olamam efendi Sen camiden kiliseye gidersin Çıkarına ne halt varsa edersin Cepheyi bilmezsin erdende ersin Ben seninle bir olamam efendi Senin çakallarla etrafın dolu Bense yaradanın bir garip kulu Benim tarlam kuru senin ki sulu Ben seninle bir olamam efendi Sen doydukça yine yine istersin Aldıkça dahası yokmudur dersin Sanki mezarına götüreceksin Ben seninle bir olamam efendi Bukalemun gibi her rengin vardır Sana helal olan bana haramdır Sende ki metrestir bende ki yardır Ben seninle bir olamam efendi Sen hortum seversin hilen bir sürü Ödenek denilen sana örtülü Lisanın hindice hep gulu gulu Ben seninle bir olamam efendi Sen selamı allah için vermezsin Bedavadan hiç kimseyi sevmezsin İşini bilirsin işi evmezsin Ben seninle bir olamam efendi İçin volkan gibi taşmaya hazır Sağını solunu yakmaya hazır Senin suç ortağın vekili nazır Ben seninle bir olamam efendi Sen kale gibisin nedir ki duvar Arkanda kocaman bir devletin var Zalimliğin arşta merhametin dar Ben seninle bir olamam efendi Benim onurum var yere tükürmem Kellemi alsalar tükürsem silmem Lügatımda yazmaz riyayı bilmem Ben seninle bir olamam efendi Bana ters düşendir sendeki ahlak Doğru bir işin yok her şeyin ilhak Sende hırsızlık var bende hukuk hak Ben seninle bir olamam efendi Ben düşeni tutan sende vuransın Ben gönül yapanım sense kıransın Sen bu güzellikten anlamayansın Ben seninle bir olamam efendi Gün gelir seninde canın yol alır Bedenin bir taşta kefenle kalır Belki tabutuna bayrak sarılır Ben seninle bir olamam efendi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yok Edercesine Bitti
Anlamsızca bitti Hiç beklemeden,aniden Karşıdan karşıya aceleyle geçer gibi Ömrünün son dakikalarını yaşar gibi Sigarayı bir an önce bitirmek için içer gibi Yok edercesine ikimizi Bitti |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Eskidenmiş İnsanlık
( Bu gün yine hiç yüz vermedin sen bana , Başlatma beni şimdi hem güneşe hem buluta, Demedim mi açık bırak pencereni sevdama,Haram değilim helal et beni öleyim dudaklarında.... ) biraz dünya malı uğruna dostunu satan satana birazcık menfaat görmesinler bırakan bırakana mert havasında herkes sözünü bozan bozana eskidenmiş adam gibi adamlar her dostunum diyene sakın sırrını verme haksız ise hak kapısından birlikte girme aurası bile aldatmak olanlara ümit ekme eskidenmiş kadın gibi kadınlar beleş mi var bir yerlerde ! hiç kaçırmazlar doldu maskeli balodayız , aşk paralı oldu duygular soldu hormonlu gıdalardan mı nedir insanlık da bozuldu eskidenmiş insan gibi insanlar |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Aşıklar Balosu
Gözlerindeki uçurumdan attım kendimi, Düştüm, düştüm , derinlerden; derine, İndim yüreğine, Vardım en sonunda sevda yerine... Bir balo başlamış, her seven orda, Yürek orkestra, Kan çeker halay, Tüm bedenler oynar, Zevkten dir, vayy , vay... Kötülükler bitmiş, Duygu; ışıktan, Ayağın aşmasın, Bir kez eşikten, Görürsün ki, geçilmiyor aşıktan... Güllerden gelinlik, Sarmaşıktan taç, Sevdalı bakışlar, Binbir ışıktan... Dudaklar arzulu, Her söz bir şarkı, Her bakış öykü, Her gülüş roman, Offf, amaaaan, aman... Gönüller dopdolu, Aşk balosunda, Kimsenin kimseden, Yoktur tek farkı... Eller tivist eder, Dansta duygular, Hayatın her rengi, Bu baloda var... Ve benim yakamda, En emsalsiz gül, Ve yalnız olsam, O baloda en güzel kadın sen olsan... Ve ben desem , gülüm, Ve dese gönlüm, Bana bu dansı lütfeder misin ? Ve lütfedip te isterim, Kıskançlığı bile kıskandırasın... Söyle lütfeder misin ? Yine sen mi deyip , Balo'yu terkeder misin... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|