![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 102 Thanked 34 Times in 25 Posts
Üye No: 44250
İtibar Gücü: 1713
Rep Puanı : 12977
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() Bilmiyorum ne kadar yardimci olabilirim ama yinede sizede söylemek istedim
Benim 3-4 aydir cok kötü sacim dökülüyordu, hatta bi topik de acmisdim, arkadaslar bana bi sampuan önermisdi, burda olmadigi icin Türkiyeye ismarlamisdim. 1hafta falan kullandim normaldir 1 hafta icinde bir fayda göremedim devam kullaniyim falan diye düsündüm... Annemle Babam bu sene Bursaya gezmeye gittiler, orda yasli bir kadin ogün hic siftah yapmadigini diyip, annemlerde kadindan 2saf sabun almislar. birini babam orda kullanmis birinide Almanyaya getirdiler. Babam cok memnun kalmis ama geleli hic kullanmadi sabunu burda, haliyle benimde haberim yoktu o sabundan. 4gün önce Annemlere sampuani kullanali bir farklilik yok diye anlattim, onlarda sabunu kullanmami önerdiler, sac dökülmesine karsi yaziyor üstünde. bende kullandim. cok igrenc kokuyor ve sac islakken cok sert oluyor ama sac dökülmem kesildi sadece bir kac defa kullandim ve sacim artik dökülmüyor sabunla sacimi yikamadan önce dusda dökülen ve tararken dökülen sacimin sayisi 150yi geciyordu ve suan 40-60 arasi. yani süper birsey cok mutluyum bundan dolayi, sacimin dökülmesi cok üzüyordu beni kullandigim defne saf sabun insallah ayni sorunu yasayan arkadaslarada iyi gelir. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|