![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 39 Times in 27 Posts
Üye No: 42825
İtibar Gücü: 1388
Rep Puanı : 1960
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() :wink::yes:Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... Bir daha dünyaya gelsem Yine seni severdim Beni üzesin diye Beni deli divane edesin diye Biliyorum Sen de bir daha dünyaya gelsen Yine beni sevmezdin Kahrımdan öleyim diye Bir gün zaman kayar ellerimizden tutamayız, sel olur akar göz yaşları kurutamayız, öylesine bendesin ki ve öylesine sendeyim ki: unutmak istesekte unutamayız... bazen çılgınca bağırmak istedim ben bezen sadece kendime sakladım seni bazense önüme gelen herkese anlatmak istedim ama kimseyle paylaşamam ben seni Dün sabaha karşı kendimle konuştum Ben hep kendime çıkan bir yokuştum Yokuşun başında bir düşman vardı Onu vurmaya gittim, Kendimle vuruştum... Ateşe değmiş rüyalarına çağırma beni Sensizlikte yarı uykularımı bölüp Mehtabın altında ellerini tutsam da Bir sabah doğan güneşle gideceğim Sürgün yemiş düşlerine çağırma beni Yıldız misali avuçlarında sönüp Hançerli sırtımla sana koşsam da Karakışın ortasında ayazlarıma döneceğim Seviyorum seni Yanan tüm ateşlere karışıp içinde senin ismini sayıklayarak Sonbahara inat nefesimde senin baharları yaşıyorum Koşuyorum ayaklarım yorulana kadar Her attığım adımda avuçlarımda mutlulukları Aldığım her nefeste ölümüne sevdanın umutlarını Sana getiriyorum Yeminliyim tek bir gözyaşında ölüme delice koşmaya Kanatlanıp gökyüzünden yağmurlarla sana yağmaya Yeminliyim isminin güzelliğinde nefes almaya Bir ömür boyu gözbebeklerinde kalmaya Yeminliyim esen rüzgara acılarını bırakmaya Kurumuş gönül toprağını gözyaşımla ıslatmaya Karanlık geceye verdim tüm umutlarımı Beklerken sen' li güzel yarınlarımı Yalnızlığın hain pususunda Ölüme boyun eğdi yorgun düşmüş yarınlarım Hayalleri yarım kalmış yetim çocuk gibi Azrail' e koşarken tüm ayaklarım Son nefesimde bile ismini sayıkladığım sevgimle Yine de vazgeçmedim senden Gözlerime yaşama umudu veren varlığın Sana delilerce aşık eden ah o saçların Seviyorsak benimdir artık acıların Baharlara namzettir güzel yarınların Avuçlarımda kuruyacak gözyaşların. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|