www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 08-31-2007, 03:39 PM   #1
Shekil
Uzman ®

Shekil Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 16
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1861
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi : Shekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond repute
Varsayılan Seda, AKP'ye oynuyor

Emine Erdoğan'a övgüler dizen Sayan, Hayrünnisa Gül ile okul arkadaşı olduklarını ve politakaya atılacağını açıkladı
Uçakta Başbakan Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ile karşılaştığını söyleyen Seda Sayan, 'İnanılmaz güzel bakan bir çift göz gördüm. Çok pozitif enerjili. Ayaküstü bir sohbetimiz oldu ama zaten beğeniyordum. Daha çok hayran oldum. Gözünü kaçırsaydı burda söylerdim. Ama direkt insanın gözüne bakıyor. Belki de sır budur' diyerek Emine Hanım'a olan hayranlığını dile getirmişti.

Konser de açıkladı
Afyonkarahisar'da bir konser veren Seda Sayan, politikaya atılacağına dair yemin etti. . Konserine hareketli şarkılarla başlayan ve kıvrak danslarıyla dikkat çeken Sayan, hayranlarını coşturdu. Politikaya atılacağını açıklayan Seda Sayan, Çemberlitaş Kız Lisesi'nde okuduğunu hatırlatarak 'Arkadaşım da Hayrünnisa Gül hanımefendiydi' dedi.

Yeşil ışık yaktı
Sayan,:'Görüyorsunuz, Çemberlitaş Kız Lisesi'nden ne değerler çıkıyor. Bir arkadaşımız daha var. O da Yasemin Yalçın. O biraz itilmiş oldu. Allah'ın izniyle, sizlerin desteği ve duasıyla kesinlikle politikaya gireceğim. Vallahi de billahi de bu memlekete bir şeyler yapabilmek için politikaya gireceğim' diye konuştu. Sayan'ın AKP'ye yeşil ışık yaktığı konuşuluyor

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:36 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.