![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2286
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Senin Sevgin
Bu gece yine için için ağlıyorum Yattığım yerde seni düşünüyorum Yaşadığımız zamanı anıyorum Yaptıklarını hatırlıyor, pişman oluyorum Gökyüzünün yıldızları misali Sen kalbimin yıldızıydın Sen hayatımın ışığıydın Sen yaşama sebebimdin Hep o anıları hatırlıyorum Ellerimi nasıl tuttuğunu Ellerini nasıl tuttuğumu Bana nasıl baktığını Beni nasıl sevdiğini Ve sevimli bakışını. Ama beni o bırakıp gittiğin günü Gittiğin o ansız günü Bana son veda gününü Hiç aklımdan çıkaramıyorum Gözlerime ağlarcasına bakışını Kalbime gömdüğün o sevgini Bana verdiğin yazmalı gülü Seni unutamam sevdiğim Seni unutamam sevgilim Hala seni arıyorum Sevgin kalbimde gömülü bekliyorum. Özledim seni deliler gibi Bekliyorum yaralı ceylan misali Sen bir yerde ben bir yerde Ama sevgilim sevgimiz yüreğimizde. Arkadaşlarım unut dedi Unutacağım dedim Unutamıyorum dedim Asla UNUTMAM dedim Öleceğim sevgilim bir gün ben Senin sevginden senin derdinden En önemlisi senin hasretinden Bir gün göreceğim yine belki seni, Seni, beni unutmuş, benim olmayan seni... İşte o an aşkımın gözyaşlarını hatırlayacağım, Ve yine bir köşeye oturup ağlayacağım... Bekliyorum sevgilim evin karşısında Bekliyorum sevgilim telefon başında Seni bekliyorum sevgilim seni Aşkımızın başladığı o zamanlarda Önce ailen sonra ölüm aldı benden seni Ne günahım vardı sadece sevdim seni Bilmiyorlar ki kalbime kazıdım seni Seni benden almayı başardılar Ama kalbimden çıkaramazlar seni Kalbimi istediler vermedim Çünkü kalbimden seni silemedim. Ant içtim üzerine başkasını sevmemeye Beni öldüreceklerini bilsem bile Dünyaları bana vaat etseler bile Darağacında beni assalar bile Sevmemeye yemin ettim Bunları bile bile.. Aşkım seni hiç Unutmadım unutamam. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|