![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2286
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İkimiz de Aşığız
uykuya yatmadan gözyaşına uyanan gözlerle aramalarım seni bulmak için değil belki yüreğim aş eriyor gecenin üçünde... duymak, yıkılırken yaprağı dalından duvarlara dikmek tüm alıcılarımı gelişini önceden görmek için değil dağınık yakalama toplu bıraktığını... sınırlarını ihlal ederken aklımın kendine yetmeyen düşüncemde kirli bir mahkeme seni karalamak için değil bu duruşma aklamak adını tek fail olduğun halde... silkindiğimde üzerimden düşersin diye ıslak yaşadım nice zamandır yirmibeşinci saatin olduğunu başkası söylese deli, sen söylersen mutlak vardır... aşk; aramaksa, duymaksa, aklamaksa, inanmaksa... ikimiz de aşığız! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bitmezdi Diyorduk
Yorgun, mutsuz, umutsuz bir dönemde, aniden girmiştin hayatıma. Yıllar sonra, ilk defa içimin coştuğunu, hayata zevkle ve umutla baktığımı hissettim. Baharın gelişiyle, kış uykusundan uyanan çiçekler gibiydim. Artık benim için, kış hiç gelmeyecek diyordum. Seninleyken güneş bir başka güzel doğuyordu. Seni saatlerde değil, saniyelerde yaşıyordum, Ağlamayı bile unutmuştum artık, Ağladığım o güne kadar. Sana borçluydum, yaşadığım tarifsiz hisleri ve güzellikleri Herşeyimi sana borçluydum. Oysa Tanrıdan çok şey istememiştim, ama seninle çok şeyi yaşamıştım. Yaşadıklarımızı hakediyorduk en ufak noktasına kadar, hakkımızdıda zaten. Zaman bizim zamanımız, sevgi bizim sevgimizdi. Bizim olmayan evrenin, mutluluk diyarının tek sahibiydik. Biz bunları koruyamadık, sahiplenemedik. oysa zor kazanmıştık. Ağlamayacağız diyorduk, ağlıyorum artık Tükenmez diyorduk, tükendi, Bitmez diyorduk, bitti. Bitmeyen , hala bakışlarındaki o masumiyet. Ve senden sonra yaşanan ızdırap. 22.04.2003 Salı 16.00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() *******im Güne Hasret
Hayalinle sabahlarım *******i sen uyurken Bekliyorum yollarını Gelmiyorsun vakit varken *******im güne hasret Yalnız sabah yapılmıyor Bir yatakta bir sen bir ben Olmayınca yatılmıyor Düşünürüm çaresizce Elde kalem beynimde sen Kendi kendime sessizce Nasılda yanarım bilsen Güneş bana hiç doğmuyor Ay gecemde görülmüyor Boyun bükmüş karanfiller Güller yüzüme gülmüyor Gel derdime dermanım ol Yoksa çarem kalmayacak Hasretinle sele dönen Göz yaşlarım durmayacak |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Kelime
Eğer şiirden kastın sevda ise Durma dök içini dışına Asla çekinme yaz cömertçe Varsın olsun öyle böyle Sevdadır bunun adı işte Yazdırır aşkı adama her gelişte Ben yazarım o okur beni Sonunda buluşuruz bir kelimede Şiir şiirdir deyip geçme Saklıdır ahenk her bir dizede Yeter ki güzel işle manayı kelimeye O zaman olur aşkın bir şiir |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Hey Gidi Hey
hey gidi hey....! neydi o onlu yaşlar...? yüzlerde sivilce, seslerde çatallaşma saçlar biryantinli,gözler kızlarda. ahmet emmi nin kızı ,nuri abinin baldızı...! kaçak sigara içmeler,içki içmeler. arkadaşlık ta bir başkaydı,her şey sonuna dibine kadar yaşanırdı. hey gidi heyyyy....! neydi o yirmili yaşlar....? askerlik yapılmış,bıyıklar uzatılmış geçmişten sadece sinir bozucu lakaplar kalmış. ahmet emminin kızı ,nuri abinin baldızı evlenmiş. kahvede okey oynamalar, gece genel ev gezmeleri,hovardalık...! iş güç nasıl olsa olurdu... her şey sonuna dibine kadar yaşanırdı. hey gid heyyyy....! neydi o otuzlu yaşlar....;? saça düşen ilk aklar,sarkan göbek iki çocuğa gelecek arayışı gece gündüz çalışmalar, hafta sonu ailecek piknik gezmeleri.... aile mutluluktu,babalık mutluluktu. her şey çocuklar içindi,adımlar akıllıydı. hey gidi heyyyy...! neydi o kırklı yaşlar...? oğlan hazır asker,kız gelin olacak düğüne,derneğe para arayışı,oğlana iş...! gözler bozulmuş,ellernasırlaşmış. vucut hafiften arıza yapar olmuş; olsun varsındı;aile mutluluktu, babalık mutluluktu,her şeye değerdi. hey gidi heyyyy....! neydi o ellili yaşlar....? devlet emekli etmiş ,yaş geçmiş kalp ameliyatı bile olunmuş, kız evlenmiş,oğlan evlenmiş. ikişer torun olmuş nur gibi. bel bükülmüş,surat kırışmış,elde baston; olsun varsındı ,dedelik mutluluktu. hey gidi heyyyyy...! neydi o altmışlı yaşlar...? ..................? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Adı Belli
Orada sen uzakta, Burada ben uzakta, Sarılmışız uzaklara kafa tutarcasına, İnadına, Çılgıncasına sevişmekteyiz.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Deli Sevda IV
Siyahlar gördüm dün gece düşlerimde, Alaca karanlık sokağında siyahlar. Ruhum, Bedenimden ayrılmış yükselmekte gökyüzüne. Seni gördüm başucumda beklerken melekler. Ağlıyordun bir tanem. Yüzünde acı, yüzünde keder. Aşıklar öldüğünde sevgi bitermiş derler. Bir gün, Öldüğümde mezarıma bir nefes sevgi, Toprağıma bir damla gözyaşı bırak. Cansız bedenime değdiğinde göz yaşın, Ruhum ruhunla birleşecek. Ve beni sana getirecek ölümsüz aşkımla. O zaman... Yağan her yağmur damlası teninin sıcaklığını, Esen her rüzgar senin nefesini, Her gök gürültüsü senin sesini getirecek bana. Ve Ben ağlayacağım sessizce, Hiç kimse görmeyecek. Sen bile, |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Haylaz
Ellere gittin de sanki Çok mu iyi oldu Baharımı kışa çevirdin Güllerim soldu. Kalmadı tek bir hayalim Yıllarımı sana verdim Yine de vurdun gittin Alacağın olsun. Senle olmaz, sensiz olmaz Ettiğin yanına kalmaz Üç kuruşluk sevgimizi Harcadın sen seni gidi haylaz |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Uykusuzluğum
( İçimdeki Çocuğu Durduramıyorum Devamlı Şiir Yazıyor Kesin Bu Deli , Ben Gülerken Şiirlerim Başlıyor Ağlamaya Böyle Mi Olmalı Mısraların Dili , Hanği Saza Dokunsam Başka Nağme Yok Sanki Vuruyor Hüzzam Telleri .) Tozların Biriktiği Bir Duvar Da Açmış Bir Papatya Gördüm Hayat Gibi Yaşam Gibi Canlı Ama Minicik Eğildim Öptüm Konuştum Onunla İnadına Yaşıyor Ben Gibi Sağa Sola Baktım Eğildim Tekrar Öptüm Kaçamak Bir Öpüştü Bu Sefer Ki Yaşamın En Ucundaydı Ben Gibi Uyuyordu Papatya Ben De Uyurdum Sevmeden Önce Yüreğim Yanmadan Kuruydu *******im Mahmur Du Sabahlarım Sessiz Di Karanlıklar Şimdi Ucu Yanık Yüreğimin İsli Kara Uykularımda Karabasanlar Artık Uyumuyor Gözlerim Sevmeyi Öğrendim Kaçtı Uykularım Yüreğimin Ucu Yanık Acı İsli Dumanlarda Çatlıyor Uykular Gözlerime Dolanlarla Gözlerimden Akanlar Kadar Sende Çoşkulu Uykusuz Musun |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Şecaat
Sessizliğin sesiyle,vurdum kendimi yola Her yanlış takılmış,bir kelepçe gibi kola A'dan Z'ye herşey mevcut,bir doğruluk kayıp Nedense çıkıpta,doğruyu söylemek ayıp... Belediye yol yapar,yollarda bir ıssızlık Bizim gençler göklerde,uçup duran bir ıslık Cafeler ve barlar,yanlız kalmayan tek varlık Camiyi dolduran,sona yaklaşan yaşlılık Haykıran bu adam,herkese göre bir deli Gençliği tek dolduran,ne varsa eğlenceli... Batının esareti,ey özgürlük kavramı! Nedir senden çektiğim? uyuttun insanımı Herkes uyur,ben yanlız,gezerim yanlarında Onlar cenneti görür,anca rüyalarında... Magazin ve müzik,nefsi doyuran bir icat Üç beş ritim baş belası,nerdesin şecaat? ... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|