![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 49 Thanked 10 Times in 6 Posts
Üye No: 739
İtibar Gücü: 1481
Rep Puanı : 765
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() BURADA VERİLEN LİNK FORUM KURALLARINA VE TÜRK ÖRF VE ADETLERİNİN GETİRDİĞİ EDEP ADAP SINIRLARINI AŞTIĞINDAN FORUMUMUZDAN KALDIRILMIŞTIR....
Edit by GeCeLeR...
.......................... Son düzenleyen: GeCeLeR; 12-08-2006, 01:20 AM.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() Kanka bu konuda yorum yapmak istemiyprum ama açtıgın konu rencide edici ve klipteki argo kelimeler ne bize nede size yakışacak türden forbol konusunda forumda bir çok olay oldu ve bir daha olmamasını istiyoruz lütfen bir daha bu şekilde konu açmayalım ve her takımın taraftarına saygılı olalım
|
![]() |
#3 |
Guest
Üye No:
![]() konuyu forum kurallarına aykırı bulduğumdan KİLİT liyorum ve linkide kaldırıyorum..
Bende bir GALATASARAYlıyım ama bu tarz videolar öncelikle spor ruhuna daha sonrada ezeli dostluğa aykırıdır.. Herkesin bu konuda hassas davranamsını rica ediyorum... DİPNOT : ayrıca videonun komik videolar bölümüne açılmasını çok anlamsız buldum ... çünkü komik hiç bir şey yok ..... ilgili maddeden ceza puanı kesilcektir.. Saygılar GeCeLeR |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Aysu Baceoğlu mükemmel masaj videosu + bonus 3 masaj videosu | kasif76 | Türk Ünlüler | 0 | 08-29-2009 11:29 AM |
Britney_Spears sex videosu | buluay | Adult eski arşiv | 5 | 01-13-2007 09:09 PM |
hadisenin videosu yok mu? | maniac1990 | Eskiler (Arşiv) | 1 | 01-07-2007 03:02 AM |
Hayatınızın PK Videosu.. | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 3 | 12-23-2006 08:03 PM |
jassy nin videosu | DJIN | Eskiler (Arşiv) | 4 | 08-28-2006 09:22 PM |