![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 235 Thanked 266 Times in 182 Posts
Üye No: 31562
İtibar Gücü: 2445
Rep Puanı : 11542
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() CSKA Moscova'nın başarılı filebekçisi Akinfeev,zor
bir gruba düştüklerini belirtti.Grubun en büyük dezavantajının dört ülke şampiyonun mücadele etcek olmasını gösteren Akinfeev, grupta İnter ve Fenerbahçe'yi bir adım önde gördüğünü belirtti. İnter'in mükemmel bir kadrosu olduğuna ve artık bu ligin bir üyesi haline geldiğini belirten Akinfeev,Fenerbahçe'nin ise Edu, Alex,Roberto Carlos,Kezman gibi kaliteli oyuncuları olduğunu taraftar desteğinide arkaya alarak bu gruptan çıkabilceğini belirtti. Kendilerinin bir deplasman takımı olduğunu hatırlatan Akinfeev, İstanbul dışında hiç bir deplasmanda zorlanmayacaklarını ancak Rusya'da oynayacakları maçlarda aşırı derecede zorlanacaklarını iddia etti. 2008 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Portekiz'le bugün deplasmanda karşılaşacak olan Sırbistan Milli Takımı'nın Inter'li yıldızı Dejan Stankoviç, Şampiyonlar Ligi'nde PSV Eindhoven ile birlikte gruptan çıkacaklarına inandığını ifade etti. Fenerbahçe ile 19 Eylül'de İstanbul'da oynayacakları ilk maçın çok zor geçeceğini belirten tecrübeli futbolcu, sarı - lacivertli takımın yıldızlarını durdurmaları gerektiğine dikkat çekti. Stankoviç, "Alex'i, Kezman'ı ve tabii ki Roberto Carlos'u tanıyorum. Kezman'a boş yer bırakmayıp, Alex ve Carlos'a şut attırmamamız lazım. İstanbul'a galibiyet veya en kötü beraberlik için geleceğiz. Gruptan çıkma konusunda benim favorilerim Inter ve PSV" diye konuştu. Sırp futbolcu, ismi Fenerbahçe ile anılan takım arkadaşı Adriano'ya transfer konusunu sorduğunu da açıkladı. Stankoviç, "Adriano böyle bir şeyin kesinlikle olmadığını ve sözleşme bitiş tarihi Ocak 2008'e kadar Inter'de kalacağını söyledi" ifadelerini kullandı. PSV'nin bu sezon Vitesse'den transfer ettiği, Sırbistan kampında bulunan golcü Lazovic ise gruptaki favorilerinin Inter ve Fenerbahçe olduğunu söyledi, "Fenerbahçe'nin bazı maçlarını kasetlerden izledik. Ateşli bir taraftara sahipler. Grubun favorisi değiliz ama elimizden geleni yapacağız" dedi.
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|