![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları
![]() |
Görünüm Modları
![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür Etme: 1 Thanked 7 Times in 4 Posts
Üye No: 21100
İtibar Gücü: 1388
Rep Puanı : 360
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ne ümitlerim ne umutlarım var artık
herşeyi bıraktım vazgeçtim kendimden sevdiklerimden... söylenecek çok söz var ama uygulayacak yürek yok belkide yüreklisin ama arkanda kimse yok işte bu duygulardayım ben değil beni bu hale koyan utansın sevmek suçsa ellerim tutmasın sevmek suçsa eller yansın ben yanayım sevgimde yansın herşey bitti artık kendimi saldım nereye götürecekse hayat karşı çıkarsam namerdim bak bazı şeyleri söylemek o kadar zor geliyor ki bana açılmak istiyorum haykırıyorum sessiz ve sedasız beni bi anlayan istiyorum sağır ve dilsiz dedim ya herkese anlatılmıyor dertler güvenilmiyor ki kimseye kime açılsam sus! diyorlar yüzüme demiyorlar ama anlıyorum böyle düşünüyorlar ne yapsam ne etsem bana bi çare lazım ama her çare dediğinde de çare gelmiyor işte hayatın bi bölümü olduğunu söylüyorlar üzülme diyorlar bilmiyorlar bi yandan annem sıkışıtırıyor sınav diyor sanki başka bişey demiyor sırf ona inat çalışacam ama çalış dediği için değil kurtulmak için buralardan gitmek için sevdiğim için okumak değil iş bulmak için bir an önce kendi ayaklarım üzerinde durmak kimseye eyvallahım olmaması için kimseyi sevmiyorum sevemiyorum nefret hissim arttı artık kimseyi görmüyorum içimde öyle sıkıntı var ki... ben böyle değildim neşeli güler yüzlü sevecen herkesi seven biriydim sıcak kanlı canlı heyecanlıydım annem damga vurdu ölmeyi düşündüm bi lafı yetti ağlattı hemde çok ağladım banyoda yolda ağladım kimse görmedi sessiz sessiz gözlerimden yaş döküldü saatlerce ağladım gözlerim şişti yine ağladım tutamıyordum kendimi acaba yükmüydüm aileme ondanmıydı bu acı nefret hisli sözler o kadar zoruma gitti ki ama allaha dua etmedim ölmek istemedim ölmek istiyordum ama kıyamadığım biri vardı ve ben yine ağladım ona kıyamadım kahretsin dedim geçtim yapacağım çok şey var ama destek yok yalnızım yalnızım tekim ve yine yalnızım... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 61 Thanked 46 Times in 23 Posts
Üye No: 43997
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -1404
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() niye bu kadar karamsarsın kim ne yaptı sana bakimmmmm anlatmak ister misin ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() beni düşündüğün için çok sağol ama anlatsamda bi fayda olacağını sanmıyorum yine de çok sağolll
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() yok yok anlat dök içini rahatla
![]() sıkıntılar paylaştıkça azalır ![]() korkup sıkıldığın şeylerden kaçarsan seni takip eder, unutmaya çalışırsan birşeyler mutlaka hatırlatır üzülürsün. en iyisi yüzleşmek üstüne gitmek ve o şeyi küçültmek. unutmaki kaçtığın ve unutmaya çalıştığın şeyler bir gölge gibi seni takip eder, sen onları kovalarsan yine gölge gibi senden kaçar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() sağol benim ki gönül meselesi hayat meselesine dönüştü... sevdiğim için teyzemin kocası tehdit etti eğer bu ilişki devam ederse o kızı alır kapınıız önüne getirirm evlenirsinz dedi )çünkü sevdiğim kız teyzemin kocasının yeğeni) ama böyle bişey olursa babam beni öldürür abartısız çıkmazdaydım o kadar çok seviyorum ki ama dün akşam konuştuk ayrıldık ağladım çok ağladım ama ne faydası var bana senin iyliğin için ayrılıyorum dedi (önce bana sordu ayrılalım diye bende hayır diyemedim kahretsin ağzmdan hayır çıkmadı ) bana çok intizar etti biliyorum ama elimden bişey gelmiyor işte napım ne yapayım bana söyler misin sultan bana kıl verirmisin ama artık görüşmeyecez içim yanıyor zoruma giden şey ne biliyor musun hep konuşrduk beraber geleceğimiz için güzel şeylerden bahsediyorduk onlar olmadı ya bana dokunan o bensiz çaresiz kaldı onun ailesinden fayda yok sanki aile dğil yabancı bi bana güveniyordu ama bizi onun amcası (benim teyzemin kocası) yıktı tüm ahım onun üstünde işte benim derdim bu sultan hayatta herşey boş sağol ilgilendiğin için
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() iki seçenek var çaktırmadan görüşmeye devam edebilirsiniz veya kendine başka birini bulursun böyle aşk mevzuları için çok üzülmeni tavsiye etmem yarın birgün başka birisine tutulur unutursun herşeyi dünyada 1 tane kız yok boşuna kendini üzme bazı durumlarda aile önce gelir fedakarlık yapmak gerekir.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() hıımm gerçekten 18 yaşında isen bu kadar üzülme öncelikle neden bu ilişkiye karşı çıkıyorlar onu yazmamışsın
sen okuyor musun bu yüzden erken olduğu için şimdilik engel koymuşlardır belki veya baban ve eniştenin arası iyi değil galiba neyse... hiç birşey umutsuz değildir ![]() msn telefon ne güne duruyor ![]() görüşmeye böle devam edin bir süre mailleşin felan bazı yasaklar görmeyi engeller daha çok körükler belki ilerde unutursun başkası çıkar unutmazsan eğer sen okulu askerliği bitir iş kur dikil karşılarına o zaman kim ne diyebilir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() ayrıldığımz için böyle görüşme söz konusu bile olamaz doğru söylüyorsun haklısın daha gencimbenim kafama taktığım şey sözlerimi yerine getirememem buda beni öldürüyor
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sözleri yerine getirebilmek değil gerçekten ne hissettiğin önemli
senin sıkıntın sözünü tutamamak mı sevdiğinden ayrılmak mı? öncelikle bunu anla sonra gerisi gelir bence ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :