![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 34 Thanked 39 Times in 20 Posts
Üye No: 44515
İtibar Gücü: 1368
Rep Puanı : 2762
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Fenerbahçe-Ülker'in yıldız oyuncusu Mirsad Türkcan'dan hakkında çıkan haberlere sert bir cevap geldi. Son günlerde bazı gazate ve internet sitelerinde gideceği yönünde haberler yapılan Mirsad, bu haberleri yalanlayarak takımda kalacağını açıkladı.
Mirsad Türkcan, Fenerbahçe resmi internet sitesin de bir açıklama yaparak tüm olan bitene son noktayı koydu. Mirsad'ın açıklaması şöyle; "Dün yayınlanan Sabah ve Takvim Gazeteleri ile bazı internet sitelerinde, Sırbistan'da yayımlanan bir gazete kaynak gösterilerek, benim Partizan Kulübü'ne transfer olmak istediğime dair haberler yer almıştır. Söz konusu haberler kesinlikle doğru değildir. Ben yıllarca Fenerbahçe'de oynamanın hayalini kurmuş bir oyuncu olarak, bugün Fenerbahçe Ülker formasıyla mücadele etmekten son derece mutluyum, bundan büyük gurur duyuyorum. Kulübümle maddi manevi en ufak bir anlaşmazlığım yoktur. Ben basketbol hayatımı sonlandıracağım noktaya kadar Fenerbahçe Ülker forması giymek istiyorum. Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız; başta Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım olmak üzere, yönetimimiz ve tüm camiamızın desteğiyle hem Türkiye'de, hem Avrupa'da hedeflenen başarılara ulaşacaktır. Takımımızın hocası Bogdan Tanjevic de Fenerbahçe Ülker'i başarılara taşıyabilecek bilgi, birikim ve tecrübeye sahiptir. Sayın Tnajevic ile hem milli takımda, hem de şu anda Fenerbahçe Ülker forması ile çalışma fırsatı yakaladım ve bundan da büyük mutluluk duyuyorum. Hakkımda çıkan bu tür yalan haberleri, Fenerbahçe camiası içerisinde huzursuzluk yaratmaya çalışan art niyetli girişimler olarak kabul ediyorum. Taraftarımızdan da bu şekildeki yalan haberlere itibar etmemelerini istiyorum" dedi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|