![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 14 Thanked 35 Times in 30 Posts
Üye No: 44374
İtibar Gücü: 1522
Rep Puanı : 1562
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Düş Hüzmelerim
Gelişin bir yaz başlangıcıydı Güneş gibi gülümsemişti gün O gün Kirpiklerinin her kavuşmasında Biriktirdim maviyi derinlerimde Biliyor gibi Şimdi aklıma her gelişinde Derinlerimdeki maviyi çıkartıyorum Lacivert *******e Birden saçları ışıldıyor Ayın Göz kırpıyor çapkınca İçimdeki deniz coşuyor Yakamozlar cilveleşiyor Düş huzmelerimde Artık değmiyor gözlerin gözlerime Sadece hasretin derin çizgisi Ve bu çizginin kanayan sessizliği Ama sanki Sanki yine Gelecekmişsin gibi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Demek sen böyle salına salına bensiz gidiyorsun ey canımın canı.
Ey, dostlarının canına can katan, Gül bahçesine böyle bensiz gitme istemem. İstemem, ey gökkubbe, bensiz dönme İstemem, ey ay, bensiz doğma. İstemem, ey yeryüzü, bensiz durma Bensiz geçme, ey zaman, istemem. Sen benimle beraberken Hem bu dünya güzel bana, hem o dünya güzel. İstemem, bensiz kalma bu dünyada sen, O dünyaya bensiz gitme, istemem. İstemem, ey dizgin, bensiz at sürme. İstemem, ey dil, bensiz okuma. İstemem, ey göz, bensiz görme. Bensiz uçup gitme, ey ruh, istemem. Senin aydınlığındır aya ışığını veren geceleyin. Ben bir geceyim, sen bir aysın madem, Gökyüzünde bensiz gitme, istemem. Gül sayesinde yanmaktan kurtulan dikene bak bir. Sen gülsün, bense senin dikeninim madem, Gül bahçesine bensiz gitme, istemem. Senin gözün bende iken Ben senin çevganın önündeyimdir. Ne olur, öylece bak dur bana, Bırakıp gitme beni, istemem. O güzelle berabersen, sen ey neşe, İstemem, sakın içme bensiz. Hünkarın damına çıkarsan, ey bekçi, Sakın bensiz çıkma, istemem Bir şey yoksa bu yolda senden, Bitik bu yola düş enlerin hali. Ben senin izindeyim, ey izi görünmez dost, Bensiz gitme, istemem. Ne yazık bu yola bilmeden, rasgele girene! Sen ey, gideceğim yolu bilen, Sen ey yolumun ışığı, sen ey benim değneğim, Bensiz gitme, istemem. Onlar sadece aşk diyorlar sana, Oysa aşk sultanı mısın sen benim. Ey, hiç kimsenin düşüne sığmayan dost, Bensiz gitme, istemem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dün başı boş dolaştım sokaklarda
Ne ben yalnızdım, nede onlar İçimi döktüm kaldırımlara Ben yürüdüm,o yürüdü Gölgemi sürüdü zaman... Bir ben yalnızdım, o içimde ölmüştü çoktan Bir ben, birde sen terk etmedin beni gölgem Patladı deniz kızgın dalgalarla Gri bulutlardı gecede takipçimiz Bir ben yalnızdım, birde sen... Sabah oldu olacak, bilinmez bir yerdeyiz Islak kaldırımlara düştü çaresizliğimiz Bir ben yalnızdım, birde sen... Ay dalmış bulutların koynuna Beklerim yıldızların falını Her yol çıkar benim yoluma Bir ben yalnızdım ,birde sen... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() GÖZLERİN KAL DİYOR
Bu nasıl ayrılık, bu nasıl veda Gözlerin kal diyor dudakların git Bakışın anahtar, gözlerin kilit Ellerin aç diyor, dudakların git. Ayrılık; dönüşü olmayan nehir Yalnızlık, yıkılmış bomboş bir şehir Kaç sevda kül oldu böyle kim bilir Gözyaşın kal diyor, dudakların git. Gidersem, bir daha dönmeyeceğim Kalırsam, kalbime yenileceğim Çözemedim seni delireceğim Gözlerin kal diyor, dudakların git. Duvardan insin mi resimlerimiz, Yabancı olsun mu isimlerimiz? Ya o, deli dolu *******imiz Anılar kal diyor, dudakların git. Bu roman da biter belki birazdan Ne aşklar yıkıldı gururdan, nazdan Ağlıyor besteler yine hicâzdan Şarkılar kal diyor, dudaklar git... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağaçlar yapraklara soyundu
Topraklar yağmurlara doydu Sen gideli nice yıllar oldu Beni kahretmeye yeminin mi var Bahçemde büyüdü diktiğin gülüm Korkmam gelse de bir gün ölüm Sensiz, kalmadı ne bugün ne dünüm Gittiğin yerden dönmemeye yeminin mi var Hani, hep sevecektik ölene kadar Yolunda oldum hem heder hem derbeder İçime dert oldu, yokluğun acı ve keder Beni yok etmeye yeminin mi var |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Durmadan avuçlarım terliyor,
İnildiyor ardımdan, girdiğim çıktığım kapılar, Tirenim gecikmeli, Yüreğim buruk Bir bir uzaklaşıyor sevdiğim insanlar Ne zaman bir dosta gitsem Evde yoklar Dolanıp duruyorum ortalıkta Kedim hımbıl, Yaprak döküyor çiçeğim Rakım bir türlü beyazlaşmıyor, Anahtarım güç dönüyor kilidinde, Nemli, aldığım sigaralar, Ne zaman bir dosta gitsem Evde yoklar Kimi zaman çocuğum, Bir müzik kutusu başucumda Ve, ayının gözleri saydam Kimi zaman gardayım, Yanımda bavulum Yılgın ve ihtiyar Ne zaman bir dosta gitsem Evde yoklar Bekliyorum bir kapıda Cebimde yazılmamış bir mektupla Bana karşı, ben vardım Çaldığım kapıların ardında Ben açtım, ben girdim Selamlaştım ilk defa |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SENSİN O,
Sakin bir yaz akşamı gibisin, Önümde uzanan çarşaf gibi deniz Ve yakamoz seyri güzelliğinde... Dirseklerimi masaya dayamış, Dingin bakışlarla ufukta gezinirken Bana bakar gibisin... Bilmem neden? Elim sigaraya uzanıyor, Derin bir nefesle... Ve sonra! Yakamozda seni görüyor, Ufukta sana dokunuyor, Sigaramda seni içiyorum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sımsıcak damlıyor yanaklarımdan ayrılık
Ayrılıktan da zor gelir insana bazı şeyler Bıraktığın birçok hatıra sağda solda toplanmadım Unuttuğun bir fotoğraf var bakmaya doyamadığım Aşık olmak nedir diye bir merak vardı içimde Toz duman bir ateş oldum aşkı buldum sen diye Mutlu ol yeter ki! Gittiğin yerde benden sonra gelen yıllar Seni benden alsalar bile. Mutlu ol yeter ki! Gittiğin yerde benden bir parça aşk olsun Katre olsun yeşil gözlerinde. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne zamanı bir dakika önce geriye alabirim
Ne de geleceğimi bir dakika sonra yasayabilirim En bildiğim şeyi yapmalıyım; Seni sende bir ömür boyu sevmeliyim.. Ve seni bir ömür boyu yüreğimde nefesim gibi bilmeliyim.. İnce bir çizgi kalbimde sana olan Duygularım; Ne adını koyabiliyorum bu sevdanın Ne de kendime uykusuz *******imi sorguluyorum Sadece tek bildiğim şeyi seni canımdan öte seviyorum... Sen benim ulaşamadığımsın, ulaşamadığım halde vazgeçemediğim. Sen benim dokunamadığımsın, dokunamasam da uzaklaşamadığım. Sen benim en yakınımda olansın, en yakınımda olup da uzaklarda duranımsın. Sen benim konuşamadığımsın, hiç susmadığım halde bir şey söyleyemediğimsin. Sen benim anlayamadığımsın, bu kadar çok bilip de çözemediğimsin. Sen benim göremediğimsin, bakıp da kör olduğumsun. Sen benim, bilip de söyleyemediğim, bakıp da göremediğim, dokunup da hissedemediğim, duyup da dinleyemediğimsin. Sen benim anlatılmaz bir sevgiyle sevip de, sevemediğimsin… |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() OYSA
Oysa günlerden belki bir gün,. İşte beklediğim,özlediğim dediğim, Soğuk *******de sıcak düşlerimle süslediğim, Tatlı hayallerle yeni dünyalar keşfettiğim, Yağmurlar yağdığında sımsıkı kucakladığım, Yokluğunda hep ağladığım, Varlığında mutluluğa soyunduğum, Sen... Bir yıldız gibi kaydın gökyüzünde, Bir melek olup kayboldun pembe bulutlarda, Şimdi artık karanlık,soğuk *******imde yoksun, Kahretsin, seni unutabilmek için, Alıp başımı gideceğim bu yerlerden, Oysa günlerden bir gün derdim, O gün geldiğinde ben sana tutsak, Sense bana çok çok uzak, Kimbilir, kimbilir belki de, O gün,o gün hiç gelmedi,hiç olmadı ki.. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|