www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-01-2007, 09:15 AM   #1
[мα∂ℓιηє]
ÇaKaL Üye

[мα∂ℓιηє] Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 5
Üye No: 44466
İtibar Gücü: 1626
Rep Puanı : 1110
Rep Derecesi : [мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of
Varsayılan Demir darbe !/1 ekim

Beşiktaş Kulübü Başkanı, dün sabah teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile tesislerde bir araya geldi. Demirören, bahane duymak istemediğini belirtirken, "En kısa sürede toparlanın. Eğer takımdan göndermek istediğin kimse varsa gönderelim" dedi.

Beşiktaş’ta yüzler asık... Tarihin ilk sessiz derbisinde Galatasaray’a boyun eğen siyah beyazlılar hem skordan, hem de oynanan futboldan memnun değil. Maçın oynandığı akşam cezası sebebiyle takımını Ali Sami Yen Stadı’nda yalnız bırakan ve ligin zirvesini yakından ilgilendiren mücadeleyi Nevzat Demir Tesisleri’nde izleyen Yıldırım Demirören, son 10 dakikayı izlemeden tesisleri sinirli bir şekilde terk etti.

Hakemi de yenin
Kızgınlığı geçmeyen ve yaşadığı hayal kırıklığı ile birlikte dün erken saatlerde tesislere gelen Demirören, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile bir araya geldi. Takımın kötü gidişi hakkında bilgi aldı, "Bize ne oldu hocam?" demekten de kendisini alamadı. Artık bahane duymak istemediğini belirten başkan, "Rakip kim olursa olsun yenilebiliriz ama sahada oynanacak futbol yoksa mutlaka arıza vardır. Maçın hakemi nasıl düdük çalarsa çalsın, Beşiktaş takımı sahaya çıktığında hem rakibi, hem de hakemi yenmeli"dedi.

Orta saha sıkıntılı
Özellikle sergilenen futboldan tatmin olmadığını üstüne basarak belirten Demirönen, "İstediğiniz tüm oyuncuları kadromuza kattık. Yönetim olarak da güvenimizi herkese hissettirdik. O zaman sorun ne? Eğer takımdan göndermek istediğin ya da sorunlu olan futbolcu varsa gönderelim. Yönetim olarak kötü futbol bizi çok üzüyor. Derbide gördük ki forvette çoğalamadık, orta sahada çok etkisiz kaldık.

Sisteminde mutlaka başarılı olacaksın. Fakat bireysel yetenekli oyuncular olmadığı sürece başarıdan uzak kalacağız. G.Saray karşısındaki mağlubiyeti unutun. Takımdaki konsantrasyon eksikliğini bir an önce düzeltin. Porto ile yapacağımız Şampiyonlar Ligi maçını kazanarak derbi üzüntüsünü camiamıza unutturmalıyız. Bu takımda herkes profesyonel, hata yapan kim olursa hesabını vermek zorunda. G.Saray karşısında sergilenen futbolu bir daha görmek istemiyorum."

Revizyon yapacağım
G.Saray karşısında oynanan futboldan kendisinin de memnun kalmadığını Yıldırım Demirön’e söyleyen Ertuğrul Sağlam şöyle konuştu:

"Maçtan sonra futbolcularımla konuştum ve istekli oynamadıklarını belirttim. Kadroda önemli revizyon yapacağım. Porto maçına daha farklı bir 11’le sahaya çıkabilirim. Sorunu oyuncularımla konuşarak çözeceğiz. Bu arada bazı oyuncularımın disiplinsiz hareketi beni de düşündürüyor. Ama bunu da en kısa zamanda düzelteceğiz"
[мα∂ℓιηє] çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-03-2007, 06:53 PM   #2
mystical_waynak
ÇaKaL Üye

mystical_waynak Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 14
Üye No: 44374
İtibar Gücü: 1519
Rep Puanı : 1562
Rep Derecesi : mystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud of

emeğine sağlık kardeş çok güzel konu !

HER DJ AYNI OLAMAZ !!

---TIKLA VE GEL---
mystical_waynak çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:09 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.