www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 04-29-2006, 09:15 AM   #1
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3944
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute
Exclamation 'Anneme küfretti, tokat attım'

'Anneme küfretti, tokat attım'

Hasan'a vuran güvenlik görevlisi "Körükte yanlışlıkla Hasan'ın ayağına bastım. O da anneme küfredince tokat attım" diyerek kendini savundu
Cumartesi akşamı oynanan derbinin bitiminde soyunma odaları girişindeki körükte G.Saraylı Hasan Şaş'a vuran F.Bahçe Kulübü'nün özel güvenlik görevlisi Nufel Bülbül, annesine küfür ettiği için Hasan'a tokat attığını söyledi. F.Bahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde "İşte fotoğraflı gerçekler" başlığıyla yayınlanan yazıda, Kadıköy İskele Polis Amirliği'nde sorgulanan Nufel Bülbül'ün ifadesi şöyle: "Maçın bitiminde futbolcular giriş tüneline yöneldiler. Ben o esnada giriş tünelinin orta kısmında beklemekteydim. Tünel girişinin hemen önünde arbede oluştu. Ayırmak için gittiğimde Hasan Şaş ile karşılaştım. O esnada yanlışlıkla ayağına bastım. Hasan beni itekleyerek giriş tünelinin duvanna yapıştırdı ve anneme küfür etti. Ben de tokat attım. Daha sonra polisler ayırdılar."

'Hasan herkese küfretti'
F.Bahçenin internet sitesinde 'görgü tanığı' olarak görüşleri yayınlanan Güvenlik Proje Koordinatörü Cemil Caner ise Hasan'ın güvenlik görevlilerinin üzerine saldırdığını iddia etti. Caner, Hasan'ın arbedede körük demirlerine çarptığını ve çılgına dönüp körüğün içindeki tüm insanlara küfür ettiğini ileri sürerek "Körük içinde hiçbir güvenlik görevlisi kendisine fiili müdahale etmemesine rağmen Hasan, yumruklarını sıkarak üzerlerine saldırdı. Yumruklarını boşa sallayan Hasan, ağza alınmayacak küfürler ediyordu. Kendisini tuttuk ve o arada Nufel gelip ayırmaya çalıştı. Nufel, Hasan'ın ayağına basmış, Hasan, Nufel'e ağza alınmayacak küfürler edince, Nufel onu tokatladı" dedi.

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı