![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 102 Thanked 34 Times in 25 Posts
Üye No: 44250
İtibar Gücü: 1713
Rep Puanı : 12977
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() Hiç evlenmedim çünkü gerek yoktu.
Evimde bir kocanın yerini doldurabilen üç hayvan besliyorum: Her sabah hırlayan bir köpek, bütün gün küfür eden bir papağan ve *******i geç gelen bir kedi... Marie Corelli *** Şahsen, yirmi dördüne kadar "doğru" adama rastlamadıysa, bir genç kızın şanslı olduğunu düşünüyorum... Deborah Kerr (Women's Wit and Wisdom ) *** Evlenmek isterim, çünkü bir erkeğin her gece benimle birlikte uyumaya kanunen mecbur olması fikri hoşuma gidiyor. Carrie Snow *** Hayır Anneciğim, Bay Doğru ile henüz tanışmadım... Fakat, Bay Cimri, Bay Kaba ve Bay Evli ile tanıştım... XX *** Soru: Erkekler eşit bir ilişkiyi nasıl tanımlar? Cevap: Siz pişirirsiniz/erkek yer; Siz temizlersiniz/erkek kirletir; Siz ütülersiniz/erkek buruşturur. XX *** Bütün erkekler sıkıcı, kaba, cimri, sapık ve çeşitli türlerde manyaktır demek istemiyorum. Ama ihtimaller öyle gösteriyor ki,insaniyet ölçülerine uyan birini bulana kadar yukarıdakilerin çeşitlemeleriyle çıkmak zorunda kalacaksınız.... Audrey Norris *** Bir erkeği tanımlarken birçok kelime kullanabilirsiniz. Onun için nazik,sevgi dolu, düşünceli diyebilirsiniz. Bu yalan olur ama yine de söyleyebilirsiniz. Anonim *** Bütün bir gün boyunca parlak espriler patlatan bir erkek kadar hiçbir şey beni korkutamaz... Mme de Sévigné *** Bir erkekle her konuda konuşabilirsiniz. O anlamayacaktır, ama yine de konuşabilirsiniz. Anonim *** Erkeklerin en sık yaşadığı hayal kırıklığı,bir kadının da bir beyne sahip olduğunu fark etmeleridir... Margaret Mitchell ( Rüzgar Gibi Geçti ) *** Neden kadınlar ısrarla "gizemli" olarak tanımlanır? Herhalde organik ve psikolojik yapılarını gizledikleri için değil, erkelerin bu yapıları keşfetmek için hiçbir zaman çaba göstermedikleri için olsa gerek. Ruth Herschberger ( Adam's Rib ) *** Kadınların hepsi aptal değildir. Bazıları bekardır. XX *** Kadınların hataları vardır. Erkeklerin sadece iki tane hatası vardır: Bütün söyledikleri Ve bütün yaptıkları. Anonim *** Çoğu erkek terbiyeli olmayı öğrendiğinde artık başka bir biçimde davranamayacak kadar yaşlanmış oluyor. Anonim *** Bir erkek için, kadınların onun evlenme teklifini reddetmesi daima anlaşılmaz olmuştur. Jane Austen *** Gerçeği bildikleri için erkekler kadınların dedikodu yapmasından hiçbir zaman hoşlanmamışlardır; yani ölçülüp biçilip mukayese edildikleri durumdan. Erica Jong *** Kadınlar yüzyıllarca, erkek figürünü normal boyutunun iki katı gösterecek, büyülü ve güzel bir yansıtma gücüne sahip aynalar gibi hizmet ettiler. Virginia Woolf ( Kendine Ait Bir Oda ) *** Ne zaman akşam yemeğine geç kalsa, onun ya beni aldattığını ya da sokakta ölü olarak yattığını düşünür,hep ikincisi için dua ederim.... judithViorst (Women's Wit and Wisdom ) *** Bütün kadınlar uyanık oldukları zamanın çoğunu bir erkeği nasıl mutlu edeceğini düşünerek geçirmez.Bazıları evlidir... Emma Lee *** O,bir kadının kurtulmak için evlenmek zorunda kaldığı türden bir erkekti... Mae West *** Soru: Erkekleri evlenmek istemedikleri kadınların peşinden koşmaya iten neden nedir? Cevap: Köpekleri, kullanmaya niyetleri olmadıkları arabaları kovalamaya iten dürtünün aynısı. *** Büyük Katerina neden sevgililerini birlikte olduktan sonra öldürürdü? Çünkü ertesi gün sevgilisinin ona telefon etmemesinin yarattığı boşluğa dayanamazdı.... Gael Greene *** Kendinize "Onda ne bulmuştum?" diye sorduğunuzda onda bulduğunuz şeyin sadece sizin hayal gücünüzün bir ürünü olduğunu fark edeceksiniz. Allie Walmsley *** Bir erkek evliliği düşündüğünde, korktuğu şey, kendini bir kadına başlamak değil, kendini bütün diğerlerinden ayırmaktır. Helen Rowland |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4227
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() tşkrlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 102 Thanked 34 Times in 25 Posts
Üye No: 44250
İtibar Gücü: 1713
Rep Puanı : 12977
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() reca ederim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2007
Teşekkür Etme: 73 Thanked 8 Times in 5 Posts
Üye No: 44627
İtibar Gücü: 1341
Rep Puanı : 410
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() Erkeklerin en sık yaşadığı hayal kırıklığı,bir kadının da bir
beyne sahip olduğunu fark etmeleridir... ![]() ![]() Kadınların hepsi aptal değildir. Bazıları bekardır. ![]() ![]() bunlar çok komik yaa ![]() ![]() Teşekkürlerr
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|