![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Başımda karakuş var
Dayanılmaz bir acıydı bendeki Ve karşılıksız bir aşktan geriye kalan can kırıkları Üzerine basmamak için uğraştığım sen duymazken beni İçimde bir volkan var ağlıyor ve yakıyor yüreğimi Belki biraz da vuslata özlem sarıyor beni. Penceremde yağmurlar İmkansız aşkım batıyor yüreğimin sahillerinde Ve ben bir balıkçıyım İnsafsızım belki ama vicdansız asla Vuslatın hasretini çektim ben Otururken yanı başında Ve özledim seni her nefes alışımda. Penceremde yağmurlar Ve bir nisan akşamı oluyordun Serin bir nisan akşamı Kardelenler açıyordu mevsimlik Ve bir de... Bir de nisan yağmurları yağıyordu sessizce Sessizce ağlıyordu gökyüzü Karşılıksız sevgime Ruhumu bıraktığım sokaklar ıslanıyordu İlk kez nefesimin kesildiği İlk kez kalbimin sızladığı o sokak Belki seni görürüm diye sabahlara kadar beklediğim Sabahlara kadar hıçkırarak ağladığım O sokak ıslanıyordu Ömrümde ilk defa aşık olduğum İlk defa delicesine tutulduğum o kadın ıslanıyordu Bil ki bitanem sen ıslanıyordun Penceremde yağmurlar ıslanıyordu.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|