![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çekimine kapıldım
Fır dönüyorum yörüngesinde Pis bir günün suyunu içtim Ruhumda med-cezir Hangi kıyıyı basacak Nereye kadar çekilecek Belli değil Pis bir günün suyunu içtim Mavi değil rüzgar Tüm renkler kırmızı Kanatlarım yağmur yemiş Bedenim hantal Uçamıyorum Fasit bir dairedir çizdiğim Şu dağı bu dağla buluştursam Bu ovayı o ova ile konuştursam Hep bir araya gelsek Orman ile su ile tanıştırsam Bu sis dağılır Pussak kalkar Güneş yeniden doğar belki Belki ay aydınlık olur *******i Yıldızlar döner gökyüzüne yeniden Ey rüzgar sarmalı Gecede yürüyen kızıl korku Düşlerimin yağmacısı Bedensiz düşman Yüreğimin aynasında görüyorum Kara cahil suratın Nanik yapıyorsun bana Elinde cehlin tuzakları Kestim diyorsun yollarını Sağın solun çevrili Teslim ol diyorsun bana Hayır Dehşetle bağırıyorum hayır Sesim yutuluyor mayalanmış havada Soluyor bedenim Sol elimin ayasına çarpıyor sesin İğrenç bir kokuya dönüşüyor Geriye yansıyor nefesin Bir daha hayır diyorum Bin daha Birleşip çoğalıyor Gök gürültüsüne dönüşüyor sesim Doğruluyorum dizlerimin üstünden Yumruğum sıkılmış Ayaklarım yana açık Gözlerim hedefe kilitli
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|