![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() sabahın altısı ve ben senin bulunduğun
havasını soluduğun kentteyim bu kenti diğer kentlere bağlayan şehirlerarası terminalde sabahın olmasını bekliyorum ama hiçbir yol beni sana seni bana getirmeyecek getiremeyecek bunu biliyorum sen bana ıraksın herşeye inat ıraksın bana seni ne kadar çok sevdiğimi bilmene rağmen senin için yazdıklarımı bilmene rağmen yaşadıklarımı bilmene rağmen ıraksın bana neden diye sormayacağım nedenini biliyoruö tüm yönlerimiz farklı ırkımız dilimiz yaşayışımız hayata bakışımız hayallarimiz farklı.... ve bu farklılklarla her yön kapalı sana çıkan tüm yollar kapalıı.... ben şu an senin yaşadığın şehirdeyim bu şehri diğer şehirlere bağlayan terminaldeyim sana kavuşabileceğim senden özür dileyebileceğim bir anın olmayacağını bile bile sana kavuşmamın imkansız olduğunu bile bile aklımdasın her yanımdasın seni hissetmek için içime çekiyorum bu şehrin puslu havasını ama sen orda da yoksun yoksun olmayacaksın bir daha yaptığım hatanın hatalarımın farkındayım ve karşına çıkacak yüzüm yok yokken sana kavuşmayı hayal etmek ne kadar doğru bilmiyorum ama tek bildiğim şey herşeyin yalan ve geçici olduğu bana kalan yazdıklarım senden arta kalan anılar belki de sen olmayacaksın hiç bir zaman olamayacaksın belki de ama adın ve sana karşı olan sevdam aşkım hep baki kalacak ve ölümsüz olacaklar bunu bil unutulmayacaksın
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|