![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 46 Thanked 10 Times in 10 Posts
Üye No: 44467
İtibar Gücü: 1821
Rep Puanı : 2556
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Payıma düşen bu sevgi de
Karanlığa koşmaktı bile bile Sol yanımda ki boşluk niye Sevmek çoğalmaksa... Pay verdim derinlerimden Savurdun beni düşünmeden Sen gittin ardına bakmadan Ben bittim çoğalmadan... Kaybettim belki varolanı Yanlış olanı sevgi sanılanı Açmıştım sana kapılarımı Çarptın yüzüme eksik sevdanı... Yıllardır savundum sana Yüreğim nefesim sonumsun Yetmedi çoğalmak için Eksilmedi benim acılarım... Beni bensiz bıraksan da Gözyaşım yüreğime aksa da Yaralarım kabuklaşsa da Sol yanım eksik kalsa da varım... Doyana kadar değil di Sonuna kadar bende sevdan Yüreğimde ince ince kanayan Bende bitmeyecek varolan... Bir günde dört mevsim yaşayan Seniseviyorum la her şeyi unutan Her şeyinken bir hiç olan Bıraktığın yerde her geldiğinde... Bu sevda korkutsa da seni Bilirsin ben den vazgeçemeyeceğini Oyunlarınla zorlaştırsan da bizi Feda edemezsin sevgimizi.... Bilirsin içimde ki beni Kör bıçağınla deştiğini Haksızlıklarla tükettiğini Ektiklerini biçtiğini.... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|