![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen gelmemeye devam et
kalbimi kırmaya devam et. Yokluğunu yaşatmayı, beni yalnız,beni sensiz bırakmayı kendi aklınca çözüm zannet sen gelmemeye devam et. Hiç adım atma bana doğru inadından da vazgeçme bu çocuk ne yapıyordur nasıl yaşıyordur diye düşünme ne kendin gel bana,nede davet et Allahın selamını bile esirge sen gelmemeye devam et . Zaten yitirdim yokluğunda aklımı haykırıyorum da kimse duymuyor feryadımı bir sarhoş gibiyim adım mecnuna çıktı arama sorma beni,sevdanla gece gündüz kahret her an her dakika beklediğimi bile bile sen gelmemeye devam et ... Yağmur olup düşme toprağıma, ateşinle küle döndür yüreğimi. Bir gülüşünle can bulur bedenim cevapsız bırak sen mektuplarımı ve hiç düşünme biçare halimi belki gelirsin diye ben: sabah akşam şiirlerden umurken medet, vazgeçme onurundan ve dönme sözünden sen gelmemeye devam et..... Rabbim:ben bu İstanbul güzelini her şeyden çok sevdiğim çok kıymet verdiğim onun için anam babamda dahil herkesi kırdığım için, sen beni affet..! Ve adı bahar olan yar esirge benden her şeyini soldur gençliğimi sen gelmemeye devam et.....
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|