www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-10-2007, 10:44 AM   #1
[мα∂ℓιηє]
ÇaKaL Üye

[мα∂ℓιηє] Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 5
Üye No: 44466
İtibar Gücü: 1629
Rep Puanı : 1110
Rep Derecesi : [мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of
Varsayılan Genelev cinayetine ömür boyu hapis/10ekim

İZMİR'in Yenişehir semtinde, genelevde çalışan Gurbet Bal'ı kendisini başka bir erkekle aldattığı gerekçesiyle 20 bıçak darbesiyle öldüren Kayhan Gümüş hakkındaki dava sonuçlandı. Mahkeme heyeti, savunmasında “Beni başkasıyla aldatıyordu. Bunu gururuma yediremedim. O yüzden öldürdüm'' diyen Gümüş'ü ömür boyu hapis cezasına çarptırdı.

Olay, 3 ay önce saat 14.00 sıralarında İzmir Genelevi'nde, 1225 sokak 25 numaralı evde meydana geldi. İşsiz olan Kayhan Gümüş (39), bir süre kendisiyle arkadaşlık yaptıktan sonra ayrılmaya karar veren Gurbet Bal'ın yanına gitti. Kayhan Gümüş'ün konuşma isteği üzerine Gurbet Bal (35) kendisiyle birlikte odaya çıktı. Bir süre sonra genç kadın kanlar içinde sokağa fırladı. Peşinden koşan Gümüş, elindeki bıçağı sokakta yakaladığı kadına saplamaya devam etti. Bal, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, yakalanan Kayhan Gümüş tutuklandı.

Kayhan Gümüş hakkında ‘Kasten adam öldürmek’ suçundan İzmir 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde ‘müebbet’ hapis cezası istemiyle dava açıldı. Gümüş, son kez çıktığı duruşmadaki savunmasında şunları anlattı:

“Cezaevinden çıktıktan sonra kendisiyle tanıştık. 1.5 yıl Aydın Genelevi'nde çalıştı. Peşinden gidip orada ev tuttum. 11 bin YTL borcu olduğunu, ödediği taktirde genelevden kurtulup, birlikte yaşayacağımızı söyledi. Ben pek güvenemediğim için parayı vermedim. Tekrar İzmir'e geldi. Genelev önünde uyuşturucu satıldığını, kendisine almamı istedi. Beni polise yakalatır düşüncesiyle buna da yanaşmadım. Son günlerde beni istememeye başladı. Sürekli tersliyor ve soğuk davranıyordu. Olay günü bunun nedenini sormaya gittim. Başka biri olduğunu ve benden artık nefret ettiğini söyledi, peşini bırakmamı istedi. Bu sözleri beni öfkelendirdi. Kendimi kaybettim, ‘Seni benden başka kimse sevemez, seni de kimseye yar etmem’ diye bağırdıktan sonra yanımda bulunan bıçağı çıkartarak, rastgele saplamaya başladım. Ne yaptığımı bilmiyordum. Sokağa çıktı, artık vurmamam için yalvarıyordu. Ben kendimde değildim, bıçağı kaç defa sapladım bilmiyorum. Böyle olmasını istemezdim. Amacım kendisini korkutmaktı, öldürmek değildi. Onu çok seviyordum. Şimdi çok pişmanım.'' Mahkeme heyeti duruşmaya kısa bir süre ara verdikten sonra sanık Kayhan Gümüş'ü ömürboyu hapis cezasına mahkum etti. Gümüş'ün cezasında herhangi bir indirime de gidilmedi.

Gurbet Bal'ı başka bir erkekle aşk yaşadığını söylediği için öldürdüğünü öne süren Kayhan Gümüş, 1996 yılının Kasım ayında da, kendisini aldattığını düşündüğü eşi 21 yaşındaki Pervin Gümüş'ü 10 yerinden bıçaklayarak öldürmüştü. Yargılanmanın ardından 20 yıl hapis cezasına çarptırılan Kayhan Gümüş, Çanakkale Cezaevi'nde 4 yıl kaldıktan sonra 2000 yılında çıkan VE kamuoyunra Rahşan Affı olarak bilinen aftan yararlanarak serbest kalmıştı

Milliyet
[мα∂ℓιηє] çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:47 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.