![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen benden çok farklısın
Ben senden çok haklıyım Seni ben sevdim Beni sen sevmedin Seni sevmemin nedeni eşşiz bir güzelliğindi Senin beni sevmemenin nedeni benim aptala benzememdi Senin görünüşün melek için şeytan Benimse görünüşüm şeytan içim melek Dedim sana çok farklıydık Sen git başkasına ol sadık Benide arkadaş olarak düşünme Çünkü Yasin diye bir arkadaşın yok artık Ben seni mutlu etmek için elimden geleni yaptım Sen beni mutsuz etmek için elinden geleni yaptın Ne yaparsam ters bir yonde cevap vermeyi seviyorsun sen Beni en çok üzende bu zaten Arkadaş olsaydık bile bana yeterdi Ama senin arkamdan söylediklerin beni hemen vazgeçirdi Ben sana ilk görüşte aşık oldum Sen beni ilk görüşten sonra kullandın Arada bir aklımdan geçer Senin gibi kızlar gelir geçer Ama sen ilk aşkımdın Ilk gözağrımdın Alıcı gözüyle bakmıştım ben sana Sahip gözüyle bakmıştın sen bana Ben seni kendime alamadım Sen beni kullanmaya bayıldın Bana yalvarsaydın seni affetmem için affetmezdim Çünkü bu zalim dünya insana bir şans verir ve bende seni affedecek kadar büyük bir güç yok Ama seni aramamı ve senle konuşmamı istemiyorsan onu hemen yapabilirim Hemen başka bir melek arayabilirim Dışı şeytan olan kızlar ararım İçi melek olsun ve benim iyiliğimi düşünüp beni sevsin yeter Benle dalga gecmesin senin gibi yeter O zaman sorun yok Şimdi o şeytan ve melek Hazalım yok Çünkü sen ettin herseyi bombok Sırtıma sapladın bir ok Ve bu ok sana olan tüm sevgimi yok etti
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|