![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni düşler dururum
Etrafta yalnızlık İçime düşen bir umut Çok uzaklara,sana ait Yetmez bunlar hayatıma İlginçlikler alemindeyim Özlemekteyim senli hasretleri Gözlerimdeki ağırlık Çözümlenemeyen düğüm boğazımdaki Yaşamak gelir nefesinle, Ölüm daha güzel kokar aslında Sana uzakken Ömrünü bana yaz isterim Ömrün bana uzaktayken Seni yok etmek isterim pahalı romanlarda Seni isterim Seni isterim yorgun akşamlarda Yere düşen gözyaşım kadar Seni isterim kahpe gecemde Kahpeliğe çare Seni isterim Çıkmazlığın eşiğinde Ölümü isterim aslında Sana uzakken Kahramanlık taslar yüreğim Gülünç insanlara Kaybetmemiş gölgelere Seni düşlerim Seni düşlerim Soğukta yanacak kadar İçinde ölecek kadar Seni sevecek kadar Kaybetmeye bu kadar yakınken Seni özlerim Kelimelerin arasında boğulacak kadar Sorular aklımı kurcalar Boşluktayım ne yapsam kimi yaşasam biliyorum Ölümü yaşamalıyım biliyorum Seni yaşamak ölümü yaşamaktan zor geliyor Seni istemiyorum hayallerimi istemiyorum Senden nefret etmek geliyor içimden Öldüresiye bağırmak gerekiyor Köhne hayata Seni sevdiğimi Seni özlediğimi Ama seni bağırmak seni yaşamaktan da zor geliyor Umursamıyor kimse beni umursamıyor dileğimi Ölüm sen ve seni bağırmakta yetmiyor Bilirim seni Olsun umudumu da atıyorum bir kenara Boşlukta gülmeye bakıyorum Unutuyorum seni her şeyi Hoşça kal bile demeden unutuyorum hem de Seni her şeyi
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|