![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Saplanıyor göğsüme hançer gibi yokluğun
Okşuyor gözlerimi kapansın da Umutsuz kalsın diye Ama kapamıyorum gözlerimi O karanlık düşlere, o sensizliğe Katlanmak zorunda kalmamak için İçim içimi kemiriyor yalnızlık düşüncesi ile Koşuyorum arkandan soluk soluğa Gelmeyeceğini bile bile. Bir rüzgar esiyor sol yanımdan Yalnızlığı getiriyor bana Bu sonsuz uğultunun içinden Yaklaşmak sarılmak istiyorum sana Ama istemek yetmiyor ki buna Aslında hiç bir şey yetmiyor İnsan kurtulmak istiyor bu boşluğun içinden Ama Azrail geldikten sonra Ölümden kurtulmanın imkansız olduğu gibi Yalnızlıktan kurtulamıyorum ki bu safhada. Sensizlik içime işliyor Azrail geldi işte götürüyor beni Umarsızım elim, ayağım tutmuyor Hiç bir şey düşünemiyorum Kımıldayamıyorum ruhani bir biçimde Seninle olmak istiyor bu bedenim Ama Mevla’ya yükseliyorum artık Sensizliğe düşen de benim Ölmüşüm artık ben Bir rahatlık hissediyorum üzerimde Neden farkedemedim bu güne kadar Belki sensizlik rahatlıktır, belkide Belkide huzurdur diyorum Kendi kendime.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|