![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() görünce şaşırdım, kendimi kaybettim bir anda
gerçekten sensizlik bu mu? yorgunluğumu bağışla sensiz ilk yılım karşılaştığım her şeyin ilki korkularım başlangıcı aşkın hayal yağmurlarından korunmak için yokluğunu anlatabilmek için kendime gidiyorum şehrinden her şeyi sana bırakıyorum en sevdiğim seni bile zamanım o kadar çabuk geçti ki hayatına gelişim ve gidişim seni sevişim haberin yokken sancılarına dayanamadan kaldırdım kendimi bütün yaşanmışlıkları yok ettim gözümde seni o kadar özlüyorum ki yanımda olmanı isterdim simdi ellerini sevmek isterdi ellerim bir seraba benziyorsun sen benim olmadın ki hiç sensizlik mi bu yaşadığım derin okyanuslara benzeyen yosunlar mi ayağımı kaydırıp seni terk ettiren korkuyorum yanıma geleni isteyemem senden beni sevmeni ama sevdiğimi bil isterim yazdığım ve gönderemediğim tonlarca mektubum var sana hepsinde senden çok sevgin var yalnız yaşadığım bil istiyorum seni sevdiğimi duy sensizlik mi bu karşımda duran olsun bil istiyorum seni seviyorum
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|