![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ilk kez korkuyorum bu kadar
Korkum onu kaybetmek... Ayrilma noktasina gelmistik Sevdicegim yürekle... Onsuz nefes Alamayislarimin ruhuma indirdigi Acimasiz darbeler.. Hicrana bürünmüs yüregim Kirik cam parcalarina Ayrilmis gecmis... O benim hayatimin anlami O var oluşumun gizli sebebi O damarimda dolasan benligim O ekmegim, asim... Her seye ama her seye Hazir olmaliydim. İcime yerlesen tarifsiz sikintilarin Mutlak nedenleri vardi... Artik cigerimden bir seyler sokülmüstü Sanki diyordu icimdeki ses Sanki o baskalarına ait artik 0 bir baska kollarda Bir baska sevgilinin saclarinda Ariyor mutlulugunu. Aslinda aradigi gercek bendim ama O kaybetmeden bunu goremezdi. Uzandi ellerim telefona uzanmasina da Onu ararken icimin titreyislerini Animsadim birden ve Civi kestim bir anda... Agliyarak aradim onu Sakladim gozyaslarimi. Alo deyisleri bile oylesine farkiydi ki... Iste o anladim ki ben yokum Dünyasinda Ben yokum sevda alemlerinin bas kosesinde Beni sevmedigini sandigi düsünceleriyle Kalmasını saglamak icin Elveda dedim onsuzluga Aslinda bensizliğe....
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|