![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 14 Thanked 35 Times in 30 Posts
Üye No: 44374
İtibar Gücü: 1522
Rep Puanı : 1562
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yanmayan duman tütmeye mahküm kalmasın
Yazılmış olan Binlerce cümledeki sevgi dolu altın kelimeler Ağlamasın Birbirine karışmasın Çelikten yapılmış satırlar..... Kanamasın ne olur Kanayıpta akmasın Hür düşüncelerde Kendini çizipte şekil vermiş resimler.... Duman olup İs kir tutmasın Sonsuzluğa ait mutluluk saçan özğür bakışlar..... Ah ah nedir bu dünyanın Nedendir Bu dünyanın köhnemiş yaşamlarından Nefes alıp veren Hiçbir geçerliği kalmamış düşünceler..... Bu düşünceler Nasıl dönüyor Nerde yavaşlıyor Nerede duruyor Anlayamıyoruz anlamakta istemiyoruz Belkide biliyoruz bile bile yapıyoruz Ama yinede Bu çılğın yaşam rüzğarlarının Çarkları bizleri savruldukça Küf tutmuş dişlileri ararında Ezilip sıkışmak yok olmak istiyoruz..... Evet benim Kalemimden akan mürekkep Beynimde yeşerdi Düşüncelerimde kök saçak saldı Çünkü ben hürriyet mahkümuyum Düşüncelerimde Kendimi kırıp parçaladım Daha sonra kendimi tamir ettim.... Özğür çizğimde ilerlerken Kendimi mutlu etmenin yolunu buldum Gidiyorum...nereyemi Mutluluğu keşfettiğim Gönüllerde sohbet etmeye.... Kimse engelleyemez artık beni Bu mümkün değil Sessiz çığlıklarım arasında Mahsur kalmış hür düşüncelerimle Kendimi mutluluk adına şekillendirdim. Ve... Adımlarım eşit düştü Neden evet neden ağrısınki Sevgiye kucak açmış kalp atışlarım Neden neden önüne baksınki Mutluluğu tatmış Özgürlüğe alışmış gözlerim........... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|