![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gökte yıldız,
Gecede uyku, Damarda kan gibi sevdim seni Ve her batan güneşin Ellerine verdim hüzünleri *******in karanlığında Gözlerim görmeden yazdım şiirleri Bir an unutup bütün gerçekleri Sevdim seni sevgi. İnatlaşırcasına dudaklarımdaki nağmelerle Sardım seni sevgi Unutup kelepçeli bilekleri Susturup kalplere yer etmiş nefretleri Topları,tüfekleri,ateşleri Anaları,bacıları,sevgilileri Sana çağırdım sevgi Sesimi duyduğunu bilsem Bir bilebilsem İndirsem gözlerdeki zifiri perdeyi Dize getirsem diyorum Sana uzak kalmış tüm dizeleri Sevdim seni sevgi Yasaklar koymuşlar sevgiye yasaklar O yasaklara bir yasakta ben koysam Yasaklasam bütün yasakları Anlarlarmı seni sevgi? Oysaki bugün onların Geri kalan ömürlerinin ilk günü. Su gibi sevdim seni; Saf ,temiz. Düşler gibi sevdim seni; Yalansız,riyasız. Sevilmesi gerektiği gibi sevdim seni Eksiksiz. Yanına alırmısın beni sevgi? Küçükken uykuya dalmadan önce Saçlarımı okşardın, Ağıtlar,ninniler söylerdin bana, Ellrimi ısıtırdın üşüdüğümde Şimdi nerdesin sevgi? Kural mı gerk senin için, yasa mı, Yoksa yine yasaklar mı, Sende sarıl bana sevgi *******i göz yaşlarımla ıslattığım yastığımı Sabahleyin sardığım gibi. Adını çeyiz diye işledim bezlere Göz nuru olup şekillendi her bir köşeye. Hedefini bekleyen namludaki kurşun gibi, Toprak kokan köy çocukları gibi. Yüreğinin bir köşesine yaz benide sevgi. Ölüm gibi sevdim seni , Geçip giden zamana inat. Yağmur gibi sevdim seni, Çatlayan toprağa inat. Yaşam gibi sevdim seni, Kardeşi vuran kardeşe inat. Özgürlük gibi sevdim seni, Tutsak olmuş ruhlara inat. Sevdim seni inadıma inat, Kuşta kanat Denizde dalga Baharda çiçek gibi sevdim seni....
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|