![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seneler geçerken zamanla hep yalnız yürüdüm
toparladım hislerimi kalbime genç yaşta çürüdüm sessizlik içinde kaybolurken sevgimi acıya bürüdüm gülüm yeşerttin çürüyen kalbimi sevgimi sana sürüdüm. Dayanılmaz sessiz çığlıklarım çınlarken kulaklarında sana sitemlerim oldu sebepli sebepsiz hiç aldırmadın açan tek gül oldun sen sevgi bahçemin sulaklarında tıkamadın kulaklarını bir an bile sevgimi acıya daldırmadın. İstemem artık sevgi mabedimde hiç kimseler olmasın ulaşsın arşa dek sessiz çığlıklarım kalbimde solmasın yalnız sanadır haykırışlarım başka kulaklara dolmasın al artık sönmeyecek alevlenmiş sevgimi bende kalmasın. Bana yok olmaktır artık gülüm sana karşı hep sessiz kalmak sana haramdır artık maziye gidip gidipte düşüncelere dalmak kimselerin haddine düşmez bilesin zorlayarak sevgiyi almak benimde haddim değil yüreğinin derinliğindeki sevgiyi çalmak. Sevgi hissedilir yaşanır karşılıksız olsa da sevilene armağandır geri verilmesi yahut kabul edilmemesi olunabilir ve de doğaldır sevgiyi bir yaşayan bilir birde kalplerin en uçralarından sağandır bulunmuşsa eğer değerini bilen her mısrada her bakışta çoğalandır.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|