![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gülü suladım sana bulandım
Seni aradım ama sana ulaşmadım Dün geceydi, yarın sabah olmalı Beni yarim hemen bulmalı Sevdiğim nerede elleri kiminle Tutmuşum caddenin yükünü Gitmişim yad ellere Sen aldırma bana Uyudun yine dün akşam Koyuldum ben yola, hedefim Aslında sana sadece kilitlendim Söyle ne olur sen söyle Acabana ben ne kadar seninle beraberim Artık uyumam gece olsa da Seni düşünürüm yanımda olmasan da Işığı söndüren ellerim değil Güneşi batışı kendiliğinden midir.. Anlat bakalım dün akşamı Neler yaşadın ya da yaşamadıklarını İlk seviyorum böyle delice Kendi sevmese de kalbi divane Yüzümü asarım bakamam sana Asla bırakamam kıyamam sana Ben gülmesem de yüzüne Her zaman yüreğim seninle kalbim seninle Affet beni ne olur dün kırdım seni Gerçi dün geçeli çok oldu Kazanamadım hala seni Sen affetsen de zaten beni Ben affetmedim zaten kendimi Ölüm mü bizi ayıracak sadece Ölümü ayırdım ben ölene kadar Uğramayacak yanıma söz verdi Gek ne olur gör halimi Şimdilik hoşçakal ne olur Düşünme hiçbir şeyi sen Yorulursun belki düşünürken Gidiyorum mezarımı kazmaya Sana da yer ayırdım ben merak etme
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|