www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-14-2007, 09:57 AM   #1
KoJiRo
Aşmış Üye

KoJiRo Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 21
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8775
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi : KoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond repute
Varsayılan Artık Ebru ve Seray'dan kurtulmak istiyorum / 14 Ekim

Rahatsızlığı nedeniyle ara vermek zorunda kaldığı müzik piyasasına yeni bir albümle dönmeye hazırlanan Hakan Altun; artık Ebru Gündeş ve Seray Sever'le anılmak istemediğini söyledi..

Geçtiğimiz aylarda beynindeki ur nedeniyle iki kez bıçak altına yatan ve müziğe ara vermek zorunda kalan Hakan Altun, aralık ayında yeni bir albüm çıkaracağını söyledi. Düzgün bir aile yaşantısına ihtiyacı olduğunu dile getiren başarılı şarkıcı, "Beni heyecanlandıran, bir şeyler hissettiğim biri var" diyerek bir kız arkadaşı olduğunu itiraf etti. "İlişkimiz tam kesinleşmeden bir şey söylemek istemiyorum" diyen Altun, "Sevgiliniz ünlü mü?" sorusuna ilginç bir yanıt verdi: "Benim sevdiğim her insan bana göre ünlüdür!"

KURTULMAK İSTİYOR
Daha önce Seray Sever ve Ebru Gündeş ile ilişki yaşayan Altun, adının halen bu iki isimle birlikte anılmasından rahatsızlık duyduğunu söyledi: "Çok güzel aşklar yaşadım ve hiç pişman değilim. Ama ben sadece bu iki ünlü kadınla bir ilişki yaşamadım. Hala bu iki insanla anılmak beni rahatsız ediyor. Artık bunlardan kurtulmak istiyorum."

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:27 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.