![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ne zaman konussam
Ne zaman yüregimden geceni dile getirsem Aglamak düsüyor payima Bombalar yagiyor *******ime Kan ve gözyasi karisiyor avuclarimda Bakislarimdaki yangini söndüremiyor yagmur Ölümler düsüyor uykuma Kiyametler kopuyor icimde Hücrelere ayriliyor bedenim Anlatilmiyor be gülüm "Susma..." diyorsun " Bu kez izin verme gitmesine! Yasamin yarini yok. Ne yapacaksan bugün yap! Ne diyeceksen simdi de! " Ben bunlari yasamayi istemedim be gülüm Sevdadan hep kactim Hep kilitledim yüregimi Peki niye? Niye atesler dolasiyor damarlarimda? Neden gerekenler sunuluyor hakkin diye? Neden hep yanlis zamanlarda, Yanlis sevdalarla yaniyor yürek? Bir ben miyim bunun sorumlusu? Bir ben miyim aglamasi gereken? Ahh be gülüm Birde sen gelme üstüme Birde sen zorlama Belkide benim sabrim bu Benim sinavim yüregimdeki mezarlikta sakli! Bir sen bil yeter Ne olur kimseler duymasin acilarimi Agladigimi bilmesinler Daha da ötesi kimse acimasin be gülüm Bu ikimizin sirri olsun.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|