![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İstemiyorum artık yokuşlarda
Yormak kendimi... Ne varsa içinde; bırak da git Bir kaç gün de olsa sevindik Biliyoruz nasıl olsa sonu var da Dillendirmek istemedik... Sen bende kal, ben de sende Bir kez olsun görebilsen de Gömeceğim kalbime sevincimi Bırak da git... Elinde kalanlara baktığında Gözyaşın sel olup aktığında Bir rüzgar ol da Gülüver yüzüme O derin bakışınla... Bir gün gelirse eğer Kalbinin mutluluğu bulacağı yerde Aşk bir gülse; koklamaya değer de Unut da git...beni bıraktığın yerde Belki bulursun bir başka seherde... Veremedim sana Aradığın güzel anları Bırak da git...güzel kalbi göğsündeki Bir gün gelir de bana Sorarsın yerdeki ve gökteki Yıldızların üstündeki Parlak ve de ürkek beyazı Elimdeki name dolu sazı Ya da gözümdeki sade nazı... Bırak da git...içinde ne varsa Bu gönül bir gün ararsa Kapa yüzüne kapıları Dilindeki tüm şarkıları Söyle karşındaki hayale... Sende değil, sıra bendeydi sadece Bu kez saklamalıydı her gün ve gece Yüzümdeki geç kalmış gülümsemeyle Göğsümdeki açılmamış yarayı... Ben arar ve de görürüm seni Yeni doğmuş bebelerin yüzünde Yaşanacaksa eğer bu hüzün de Beklemem seni istemem gelmeni... Bırak da git...bana elinde kalanları Az da olsa yaşadık o güzel anları Bir an olsa da gördüğüm O derin bakışlardı gülüm... Onu da bırak içimde kalsın Sen hayalimde yaşa Ben de yaşatayım seni Çektiğim her nefeste Seni koyduğum kristal kafeste. Bırak da git...elinde ne varsa...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|