![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8775
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hollanda temsilcisiyle oynanacak maç, Kezman için ayrı bir anlam taşıyor. Takımın etrafında birleştiği Sırp yıldız, eski ekibine karşı suskunluğunu bozup, çıkışa geçmeyi planlıyor
İki maç yok Manisaspor kalecisi Bülent Ataman’a yaptığı hareketin ardından iki maç ceza alıp Konya ve Kasımpaşa sınavlarında forma giyemecek olan Kezman için, Şampiyonlar Ligi’ndeki PSV karşılaşması büyük önem taşıyor. Sıkça eleştirilen ve formsuzluğu sebebiyle de morali hayli bozuk olan Sırp yıldızın motivasyonunu yükseltmek için herkes büyük çaba harcarken, golcü de kendisini eski takımına hazırlıyor... Dünya vitrinine çıktığı PSV önünde beklenen patlamayı yapmanın planları içerisindeki Kezman, bu maçla bir seri başlatmak istiyor. ‘Bu kez olacak’ İki maçlık cezasına çok üzüldüğünü ve arkadaşlarından özür dilediğini her fırsatta açıklayan deneyimli futbolcu için Zico’nun harcağı mesai de görülmeye değer. Psikolojik danışmanlardan da faydalanmayı düşünen Sarı-Lacivertliler’in hocası, Kezman ile sürekli konuşuyor, güven aşılıyor. Hocasına bu güvene layık olacağının sözünü verdiği öğrenilen yıldız, “Üzerimde bir şanssızlık var. Bunu kırmak için çalışıyorum, umudumu kaybetmedim. PSV ile deplasmandaki maç çok önemli ve üzerime düşenleri bu kez yapacağım” mesajlarını yolluyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8775
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beşiktaş'a golümü atar nefes alırım
Konyaspor ve Kasımpaşa karşılaşmalarında cezası nedeniyle forma giyemeyecek olan Kezman, "Kartal ile oynayacağımız derbiyi sabırsızlıkla bekliyorum" dedi. Vestel Manisaspor maçında gördüğü kırmızı kart sonrasında iki maç ceza alan Kezman, kendini toparlamaya çalışıyor. Konyaspor ve Kasımpaşa maçlarında forma giyemeyecek olan Sırp yıldız, "Bu süre içersinde kendimi toparlamaya çalışacağım. Dönüşüm Beşiktaş derbisiyle olacak. Ezeli rakibimiz beni iyi bilir. Bu sezon da Kartal'a gölümü atıp rahatlayacağım. İnanıyorum ki, kalan diğer maçlarda da gollerim devam edecek ve beklenen Kezman izlenecek" dedi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|