![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 14 Thanked 35 Times in 30 Posts
Üye No: 44374
İtibar Gücü: 1522
Rep Puanı : 1562
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yolda yürürken yaşlanmış bir insan ilişti gözüme
sıvasız, kara bir duvarın dibinde büzüşmüş, bir cansız beden vardı sadece her iki eli iki dizinde, eyvahlar ederken buldum onu ağlıyordu dizlerine vurarak, çaresizce ve utanmadan Çünkü o artık utanamıyor du utanması gereken insanları düşündükce utanması gerekenler varken neden utansın ki… Dertlerine derman olmak gerikir di olmaya çalıştım Ama! .. gücüm tükendi kala kaldım oracıkta evlat seven bir yüreği varmış, sevdiğini yıllar önce kaybetmiş, yetim bırakmış hain hayat onu dostları yaşlandığı için, onu tek tek terketmişler! ... Evlatları eşlerini kırmamak için terketmişler evlat emekçisini kıymışlar onun yaşlı bedenine kıymışlar onun emeklerine terketmişler insafsız yüreklerinde Hayat, yaşam, insanlık bu kadar kirlenmişken Kirlenmişse bu çirkin dünya Vefasızsa insanlar Yapacak ne kalır ki geride… Yaslandığı duvarı ona benzeterek, Çaresizce ayrıldım ondan, Yüreğimi onun yanında bırakarak Ve de bu acımasız yaşama isyan ederek İnsanlık bu olmamalı hayat denen zehirli yaşam bu olmamalı bu olmamalı insanı başka gözle görmek, başka bir yaratık gözüyle bakmak insana, bunun adı insanlık olmamalı... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|